HAU! Bianca Pop, duet de senzație cu manelistul care a abuzat oral o mireasă! Video

Cea mai controversată prezență feminină a showbiz-ului românesc, Bianca Pop, și-a revenit pe deplin după bătăile pe care le-a tot încasat în ultima vreme și acum traversează, din nou, momente pline de bucurie.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Nu de altceva, dar Bianca Pop, după ce fostul ei producător i-a șters toate melodiile lansate, a revenit în muzică. Și nu oricum, ci alături de un manelist cel puțin la fel de controversat ca și ea.


In articol:

Cu toate acestea, zilele trecute, Bianca Pop, acompaniată de celebrul Marinică Nămol – devenit și mai cunoscut după ce a abuzat-o oral pe mireasa unui coleg de breaslă, chiar în noaptea nunții – a lansat o melodie noua, una care profită la maximum de expresia care a făcut-o deja cunosuctă: ”Hau, hau, mau mau”.

Bianca Pop
Bianca Pop vrea sa ajunga vedeta in lumea manelelor

Și, indiferent ce înseamnă asta – WOWbiz.ro a întrebat-o pe Bianca Pop, explicația primită fiind, și la acel moment, ușor confuză - , melodia cântată de controversata ispită de Marinică Nămol a reușit să intre în topul Youtube al momentului. Fără să cânte mai mult de două versuri, mișcându-se ușor alene, dar îmbrăcată într-o salopetă care îi punea în evidență silicoanele uriașe, Bianca Pop pare să fie și autoarea versurilor melodiei, nu multe la număr, dar care pun accent pe – ce altceva? – bani, sponsorizarea domnișoarelor și, normal, plata de după sponsorizare.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

 

Bianca Pop, în scandal cu fostul producător

După ce a lansat câteva melodii, Bianca Pop s-a certat cu producătorul ei și acesta a decis să șteargă de pe Yutub creațiile artistice ale brunetei. Explicația pentru gestul lui a venit însă în stilul caracteristic al controversatei Bianca Pop. ”A șters-o producătorul meu pentru că m-a văzut lângă lume mai șmecheră!”. Apoi, pentru a fi și mai explicită, Bianca Pop a explicat, pe contul ei de socializare, ce s-a întâmplat. ”Videoclipul meu a fost șters de pe Youtube pentru că m-a văzut filmând videoclipuri cu oameni mai puternici. Nu contează că l-a șters, am să fac altele și mai frumoase”, a mai spus Bianca Pop.

 

Marinică Nămol, scandal uriaș cu un coleg de breaslă din cauza unei femei

Acum ceva vreme, o înregistrare cât se poate de explicită arunca lumea manelelor în aer. Nu de altceva, dar Marinică Nămol, alături de o femeie îmbrăcată în mireasă, aveau parte de contacte intime, în mașină. Doar că, apoi, s-a aflat că mireasa pe care a abuzat-o oral Marinică Nămol era soția unui cleg de breaslă, că evenimentul rușinos a avut loc chiar în noaptea nunții și că, de fapt, manelistul era amantul acesteia de mai multă vreme și a dorit să aibă parte de o despărțire de neuitat, pe care a și filmat-o.

Galerie foto 
Citește și:

Bianca Pop, show în studioul de înregistrări! Ce a făcut în fața lui Desanto Video

Bianca Pop, declarații exclusive după ce a fost drogată, bătută și sechestrată două zile. Ce s-a întâmplat în secția de Poliție?

31 octombrie, sărbătoare mare. Ce este interzis să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri în seara de Halloween

Bianca Pop a ajuns la Poliție! Ispita vrea să demonstreze cu orice preț că a fost violată și drogată: „Am primit citație!”

Cine o păzește pe Bianca Pop ca să nu mai fie violată și drogată! Imaginile care dau fiori oricărui interlop Video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies