Helmuth Duckadam stie cum echipa poate obtine calificarea in primavara europeana: "Sa joace la victorie!" 

In calitate de director de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam spera la o calificare glorioasa a trupei lui Reghe, in aceasta seara, la Copenhaga.

Distribuie pe:

fara descriereHelmuth Duckadam alaturi de un alt mare stelist, regizorul Sergiu Nicolaescu Diseara, la ora 20, Steaua joaca, in deplasare, la Copenhaga, sansa calificarii in primavara Europa League. Ramas in Bucuresti, din cauza unor probleme medicale mai vechi, Helmuth Duckadam, directorul de imagine al ros-albastrilor, a explicat pentru WOWbiz.ro cum ar trebui sa joace elevii lui Reghecampf pentru a fi siguri de obtinerea calificarii.

"Meciul nu este deloc unul usor. Danezii au o echipa valoroasa, dar eu cred ca, in momentul de fata, Steaua poate sa-i invinga pe danezi. Sunt convins ca Steaua va juca la victorie, nicidecum la egal. Intr-un astfel de meci ar fi o mare greseala sa incerci sa joci la egal", este de parere Duckadam care a mai explicat pentru WOWbiz.ro ca, in cazul in care se va rata calificarea, nimeni nu trebuie sa-si faca probleme, deoarece obiectivul principal al Stelei este castigarea campionatului. "Noi ne gandim foarte mult la titlu. Sigur ca si meciurile din Europa conteaza, dar obiectivul nostru principal ramane castigarea campionatului", a mai spus Duckadam.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate