Stiri

Herbert Stein a murit! Era cel mai mare rival a lui Ion Tiriac

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Herbert Stein a murit! Era cel mai mare rival a lui Ion Tiriac
 
Herbert Stein, fondatorul AutoItalia, considerat cel mai mare rival al lui Ion Tiriac a incetat din viata. Anuntul a fost facut pe pagina firmei.
 
 
”Capo” Herbert Stein, fondatorul AutoItalia, a pornit in cursa spre eternitate!
 
Aducem astazi un ultim omagiu domnului Herbert Stein, fondatorul companiei Auto Italia, supranumit ”Capo” de catre toti cei ale caror vieti le-a imbogatit prin sansa de a-l fi avut aproape.
 
Herbert Stein a fost unul dintre pionierii business-ului autohton, cu o puternica viziune asupra dezvoltarii pietei auto din Romania, investind cu mult entuziasm in aceasta industrie la inceputul anilor ’90.
 
 
Datorita aptitudinilor sale a construit o afacere de succes cu Auto Italia, compania care s-a dezvoltat ca o adevarata familie ce a reunit peste 400 de membri. A trait cu pasiune fiecare clipa din viata sa, chiar si in momentele de cumpana, dar mai ales a actionat si a simtit intotdeauna ca succesul porneste din atitudine!
 
 
Devotamentul sau pentru companie, cat si stilul de management abordat, au incurajat si inspirat mii de oameni ce au avut norocul sa lucreze alaturi de regretatul vizionar.
OMUL Herbert Stein a stiut sa fie mentor pentru generatii de angajati si i-a ajutat pe cei aflati in dificultate, ori de cate ori a avut aceasta posibilitate. Se incarca cu bucuria celor din jur sau, iar omenia este ceea ce nu i-a lipsit niciodata!
 
Adio prieten drag! Astazi te lasam sa pleci pe drumul tau! iti vom pastra mereu vie amintirea!
 
Cu stima,
 
Membrii familiei AutoItalia”, este mesajul postat de conducerea firmei, potrivit stirilekanald.ro. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”icon photo

Vedete

Fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie! Roxana, fiica Danei, e incantata de cat de sexy e mama ei: „Baga in boala vecinii!”

Aflata intr-un complex cu piscine si plaje, fosta sotie a lui Giani Kirita a facut senzatie in costum de baie. Dana s-a relaxat alaturi de copiii ei.

Titlu secțiune