Hiena de la Animal X si-a rupt pantalonii intre picioare de la sarituri! Partenera lui a fost nevoita sa ii vada organele intime de aproape!

Serban de la Animal X si Valentina au fost o pereche de pirati care au realizat un numar de striptease pe fundalul sonor al celebrului film "Piratii din Caraibe".

Distribuie pe:

fara descriereHiena a fost o replica a lui Jack Sparrow care a gasit unu cufar cu bogatii pe fundul marii. Partenera lui a fost o nimfa ce a vrut sa il vrajeasca cu fizicul si dansul ei. Numarul lor a fost atat de energic incat lui Serban i s-au rupt pantalonii intre picioare!

Acest lucru nu i-a impiedicat sa continue coregrafia. La finalul dansului, cantaretul si-a rupt pantalonii si s-a asezat cuminte la bara.

fara descriere"Eu consider ca a fost un dans erotic, lasciv, se putea mai mult, dar a fost original", le-a spus Wilmark care le-a dat 9.

"Un moment spectaculor, coregrafia a fost buna", a spus Beatrice care le-a dat 9,5.

fara descriere"Perechea cu fata cea mai buna va castiga in seara aceasta. Si baietii se descurca bine, dar imi e greu sa ii observ acum. Imi place perechea asta, ati facut striptease si ati dansat in acelasi timp", a spus Mihai Petre care le-a dat nota 9.

"Foarte frumos dansul, mi-au placut meduzele. Poti fi lasciv si comic in acelasi timp", a spus Emilia care le-a dat 9,5.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate