Hiena se resimte dupa antrenamentele dure de la Dansez! "Am avut dimineti cand m-am ridicat din pat ca o testoasa intoarsa pe carapace! Uite cum ii ridica moralul partenerei!

Serban Copot si partenera lui se antreneaza din greu pentru duelul de maine seara. Cei doi concurenti de la "Dansez pentru tine" se incurajeaza reciproc si incearca sa isi ridice moralul.

Distribuie pe:

fara descriereSerban ii cumpara Valentinei inghetata pentru ca stie ca ii place foarte mult.

Daca la inceputul concursului se declara un “dezastru” in zona dansurilor latino, ambitiosul Serban munceste pe rupte pentru ca in editia de vineri, 23 noiembrie, a emisiunii “Dansez pentru tine” sa iasa invingator impreuna cu partenera lui, Valentina Hainarosie, din duelul cu Nicoleta Luciu si Attila Hainer.


Ca sa fie sigur ca trupul nu-i joaca feste, Hiena isi trateaza cu maxima seriozitate “regimul spartan de antrenamente” si se intareste cu aceleasi suplimente de vitamine si minerale pe care le folosesc sportivii de performanta.

 

Cu toate acestea, Serban nu fuge de febra musculara: “Am savurat febra ca un sportiv care stie ca durerea iti arata cat de serios si de mult ai muncit. Am avut cateva dimineti cand m-am ridicat din pat ca o testoasa intoarsa pe carapace”, spune el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate