Horia Brenciu a avut o noapte grea: "N-am chef de somn. Sunt inca buimac de cele intimplate!" Uite ce spune despre Julie

Dupa ce eleva sa, Julie Mayaya, a castigat cel de-al doilea sezon al "Vocea Romaniei", Horia Brenciu a avut o noapte grea. Din cauza emotiilor, artistul abia a putut inchide ochii si a preferat sa isi piarda timpul pe net.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Am ajuns acasa… Toata lumea doarme. Am sarutat fetele si m-am intors la laptop. N-am chef de somn. Sunt inca buimac de cele intimplate si vreau neaparat sa va scriu ceea ce simt. Ultimele 4 luni s-au desfasurat printre repetitii, concerte, pregatirea lui “40″, cele 2 seri din noiembrie de la Sala Palatului si colicile Minei care in miez de noapte trezeau, fara drept de apel, parintele responsabil din mine.

Dincolo de toate astea, emotiile fiecarei etape de la Vocea Romaniei, asteptarea votului vostru, deciziile mele finale si despartirea de cite o voce, faceau ca inima mea sa fie o veritabila toba mare. Va marturisesc ca eram de fiecare data un munte de emotii, iar lacrimile de ieri au venit si de aici, de la toata aceasta perioada nebuna, agitata si tensionata. Nu-mi amintesc sa fi plins asa in viata mea si nu regret deloc c-am facut-o. Iubesc trairile astea si imi place sa ma implic in ceea ce fac.

Sunt fericit si mindru de Julie Mayaya. E o fata sincera, modesta, cu o personalitate scenica zdrobitoare, pentru care placerea de a cinta surclaseaza infinit dorinta de a face bani. La voce nu ma mai refer… Ati punctat voi destul la capitolul asta! Destinul ne-a unit si voi o sa beneficiati de rodul tuturor colaborarilor noastre", a postat Brenciu pe blogul sau.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate