Horia Brenciu, adevărul despre declarațiile lui Dan Bittman! Ce a spus cântărețul despre colegul său de breaslă: "Știu multe lucruri..."

Horia Brenciu a vorbit despre cele declarate de Dan Bittman.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Horia Brenciu l-a dat de gol pe Dan Bittman
Horia Brenciu l-a dat de gol pe Dan Bittman


In articol:

În cadrul unei emisiuni televizate, Horia Brenciu a vorbit despre situația actuală din țara noastră, pandemia de coronavirus. Pe lângă această discuție purtată, cântărețul a vorbit și despre cele declarate de Dan Bittman. Se pare că a aritstul l-a dat de gol pe coleul de breaslă.

Horia Brenciu l-a dat de gol pe Dan Bittman

El declară faptul că Dan Bittman nu ar fi făcut aceste declarații în urmă cu șapte luni, atunci când a izbucnit pandemia de coronavirus și că la momentul actual s-au adunat multe frustrări. De asemenea, Horia Brenciu a mai adăugat faptul că el nu va cădea în plasa celor declarate de Dan, pentru că fiecare e liber să gândească cum își dorește.

Citeste si: De ce Horia Brenciu face plajă îmbrăcat? Imagini cu artistul pe litoral VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Gata! Vestea așteptată de milioane de români a venit de la Guvern: Regulile pentru Crăciun - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Horia Brenciu și-a dublat câștigurile din televiziune și muzică într-un singur an! Vezi câți bani au intrat în conturile artistului!

„Eu cu Dan Bittman am o lungă relație de prietenie. Știu multe lucruri din viața lui. Eu nu sunt omul care te șterge din telefon pentru că ai votat cu altcineva pe care nu-l suport eu. Între noi s-a dezvoltat o relație pe care nicio declarație a ta nu poate să o combată. El zice niște lucruri pe deplină motivație din frustarea pe care a acumulat-o. În urmă cu 7 luni, nu ar fi declarat asta pentru că nu simțea așa ceva. Este părerea lui, ce gândesc toți artiștii pe care îi cunosc, sunt părerile lor.

Horia Brenciu l-a dat de gol pe Dan Bittman
Horia Brenciu

Eu nu cad în plasa acestui subiect în care au căzut ei. Eu vreau să discut despre suflet, despre iubire. Nu mă ajută pe mine să cad în această plasă. Gândește-te că se va termina pandemia. Lucrul acesta se va termina. Poporul român uită, peste 2-3-4 ani”, a declarat Horia referitor la afirmațiile starului rock.

Horia Brenciu, detalii despre pandemia de COVID-19

Horia a mai vorbit, în cadrul interviului, și despre situația actuală din întreagă lume. El susține că trebuie să fim echilibrați și atenți la tot ce se întâmplă.

„Eu respect legea, este un lucru clar. Nu vreau să ies din litera ei. Toate lucrurile de bun-simț le percep. Sunt multe lucruri care se întâmplă în România pe ecran, pe care dacă nu ești echilibrat riști să pici în partea cealaltă. Putem fi echilibrați și să le spunem ce înseamnă să fii echilibrat, pentru că ei sunt viitorul. Cine sare calul, cine nu a încălecat calul, nu știe să fie echilibrat, adică exact pe cal. De fiecare dată, suntem puși pe rele, puși pe înjurători, în loc să fim mai echilibrați. Este un proces prin care și eu am trecut. Cel mai important este să-ți iubești familia sau pe cei din jur”, a spus acesta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Pepe a fost șantajat pentru ca pozele nud cu Raluca să nu apară în presă

Se schimbă harta Europei. Se rupe Marea Britanie. Aproape s-a decis ce va urma

Te simți obosit tot timpul? Iată care ar putea fi motivele și cum poți scapă de oboseala cronică, potrivit studiilor

Dan Bittman, făcut praf după ce a fost prins cu masca la cumpărături! Ana Birchall despre solistul de la Holograf: ”Impostură, oportunism, ipocrizie, penibil”

Dan Bittman a izbucnit din nou! Artistul, revoltat din cauza restricțiilor: „Nu mi s-a întâmplat niciodată, nici pe vremea lui Ceauşescu, să-mi restrângă cineva drepturile în...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies