Vedete

Horia Brenciu are melodie noua: "De ziua ta"- "Vreau sa fiu langa fani cand sufla in lumanari si cand deschid sampania"

Este mereu apropiat de publicul său şi găseşte întotdeauna o cale prin care să interacţioneaze cu el, iar melodia „De ziua ta” este un cadou pe care Horia Brenciu îl face fiecărui ascultător al său.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.Horia Brenciu are melodie noua: "De ziua ta"- "Vreau sa fiu langa fani cand sufla in lumanari si cand deschid sampania"icon photo
În română şi engleză, artistul urează sărbătoriţilor fiecărei zile „La mulţi ani” şi este alături de ei prin intermediul acestei melodii făcute „cu drag şi cu bucurie pentru oameni”, aşa cum spune Horia. „De multă vreme, fanii îmi cer să fiu lângă ei, cu un mesaj, cu un autograf, la diverse sărbători ale anului. Ei bine, la toate acestea, de acum, din septembrie, se va mai adăuga ziua lor de naştere. Vreau să cânt tuturor LA MULŢI ANI sau mai modern, HAPPY BIRTHDAY, să fiu lângă ei când suflă în lumânări şi când deschid şampania, indiferent unde se va întâmpla asta, într-o grădină sau lângă o piscina”, spune cu bucurie Horia Brenciu. 

 


Întrebat dacă a avut pe cineva în minte atunci când a compus această piesă, Horia mărturiseşte că prima persoană la care s-a gândit a fost fiica sa, Maria: „Trebuie să mărturisesc faptul că pe 20 septembrie, fata mea mijlocie, Maria, a împlinit 18 ani şi voiam ca ea să fie prima căreia îi dedic această piesă”.

 

Horia Brenciu are melodie noua: "De ziua ta"- "Vreau sa fiu langa fani cand sufla in lumanari si cand deschid sampania"
Deşi iniţial începută ca o piesă de dragoste, mesajul ei a fost deturnat către una de petrecere, iar încet, încet, fiecare om din echipa HB Media şi-a pus amprenta asupra ei. „Am creat această piesă alături de echipa mea de la HB Media Production: Ivan Caragia, Andreea Miclici, Marius Văduva şi întreaga HB Orchestra. La început am simţit-o a fi o piesă de dragoste şi după ce am făcut o primă linie melodică sensibilă, am început să caut rime la „şoapte”, povesteşte artistul. „Apoi, în studio a intrat prietenul meu Ivan Caragia, alături de care am realizat mai multe piese pe albumul „40+” şi el a scos la iveală groove-ul piesei! Numai bun de dans, nu-i asa?  Inevitabil, aveam nevoie de alte cuvinte, iar aici a intervenit Andreea Miclici (autoarea celebrelor versuri de la „Septembrie, luni”). Ea a venit cu ideea de petrecere şi a dat şi titlul piesei: DE ZIUA TA. N-au fost să fie versuri de dragoste şi suspine, ci unele de distracţie, combinate cu urări de LA MULŢI ANI!”, mărturiseşte Horia despre felul în care a luat naştere această piesă exuberantă, plină de mesaje pozitive.


Horia Brenciu dedică această melodie tuturor celor care vor să se simtă iubiţi şi răsfăţaţi de ziua lor. „Cele mai frumoase amintiri de la zilele mele de naştere sunt cele în care prietenii mei au fost alături de mine. Au existat şi aniversări în care am fost singur, singurel. Nu mi-au plăcut câtuşi de puţin, dar ele m-au făcut să apreciez şi mai mult ce înseamnă să îmbrăţişezi pe cineva, să ciocneşti cu cineva un pahar sau chiar să primeşti un cadou din partea cuiva drag. Asa că, urarea mea către toţi sărbătoriţii este „haaaaapy birthday şi hai la petrecere!”

 

Piesa va face parte din următorul album al lui Horia Brenciu care se va lansa în 2018, la 10 ani de la apariţia primului său album, „35”. 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Beliz, in pericol de moarte! In aceasta seara, un nou episod al serialului „Meryem”, la Kanal D

Afla mai jos ce se intampla in episodul de azi al serialului „Meryem”, la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Titlu secțiune