Horia Brenciu este "Woody Harrelson de România" în filmul "Păsări Libere 3D"

Horia Brenciu dă voce unuia dintre personajele principale din filmul de animaţie "Păsări Libere 3D", curcanul Jake, dublându-l în limba română pe celebrul actor american Woody Harrelson, informează distribuitorul MediaPro Distribution.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePlin de entuziasm şi cu mult umor, Horia Brenciu reuşeşte să creioneze un personaj absolut încântător, curcanul Jake fiind sarea şi piperul aventurii. Artistul nu se află la prima colaborare de acest gen, contribuţia sa în cadrul proiectelor de animaţie putând fi admirată şi în filmul kalooga_36441" Happy Feet 2: Mumble dansează din nou".

De această dată, personajul dublat de Horia Brenciu face echipă cu Reggie, curcanul căruia i-a împrumutat vocea Pavel Bartoş, misiunea lor fiind aceea de a schimba cursul istoriei pentru totdeauna şi de a scoate curcanul de pe masa tradiţională de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, cei doi trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie. Urmăriţi de vânători furioşi şi întâmpinaţi de multe pericole, cei doi vor fi ajutaţi pe parcurs de Jenny, fiica marelui conducător al curcanilor sălbatici, a cărei voce este asigurată de Andreea Marin.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate