Horia Brenciu explica emotiile traite aseara: "Cineva a pus punctul pe i! A mai fost un invitat pe care nu l-am vazut, dar..."

Antrenorul care pentru cel de-al doilea an consecutiv a produs cea de-a treia Voce a Romaniei a scris cateva cuvinte pentru cei care l-au sustinut in acest an si nu numai.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Astazi e ziua mea. Fac 41 de ani si 4 luni… Am celebrat-o ieri, in Buftea, putin dupa 12 noaptea… La petrecere au venit cele mai tari voci, cei mai tari antrenori, cel mai bun balet si cea mai tare echipa de productie tv din Romania. La party am invitat orchestra condusa de George Natzis. N-au fost rai, deloc… Am vrut neaparat atmosfera si au aparut si vreo 1500 de prieteni. I-am pus prin gradene, pe banci, pe unde am apucat…. Chestia cea mai tare e ca la aniversarea mea a venit si Vocea Romaniei, Mihai Chitu. Si totusi cineva a pus punctul pe i! A mai fost un invitat pe care nu l-am vazut, dar l-am simtit din plin in special, dupa miezul noptii, cand au erupt tunurile de confetti. Ei bine, astia sunteti voi! Fratilor, ati fost… de vis!

La ora asta, lacrimile s-au mai uscat, fapt care-mi permite sa vad ceva mai bine tastatura si sa va scriu, sper, ceva inteligibil… La fel cum un artist se pleaca in fata publicului care-l aplauda, la sfarsitul spectacolului, asa va raman si eu recunoscator pentru seara de pomina de ieri.
E o imagine care-mi staruie in minte, dupa tot ce s-a intamplat. Mihai si cu mine in ingenunchiati plangand ca doi copii si fiica lui alergand pe langa noi, adunand vesela confetti…

Anul trecut, Julie Mayaya n-a avut timp de un discurs de final pentru din greseala, un microfon ajunsese, nu stiu cum naiba, in mana mea. De data asta, nu s-a intamplat asa (multumesc, Pavel Bartos!) si astfel am putut auzi pentru prima data cuvintele astea din gura lui Mihai, lucru pe care nu mi l-a spus niciodata de cand l-am cunoscut, cu aproape juma de an in urma:

“Este pentru a treia oara cand am venit la preselectie. Acum 2 ani am fost respins, acum un an la fel, iar acum am luat trofeul!”

Daca vroiati muzica, ati beneficiat de ea. Daca intentionati sa vedeti spectacol, ati avut din plin. Daca vroiati un motiv si un impuls pentru a mai crede in voi, in puterea voastra, in speranta ca intr-o zi soarele va rasari, in sfarsit pe strada voastra, Mihai vi le-a oferit si pe acestea.

Dragi mei, cei care ati stat in fata televizoarelor, ne cunoastem de prea mult timp ca sa va mai torn bla bla-uri… Va spun doar atat: ati avut ureche sa auziti si inima sa votati si pentru asta va multumesc frumos!

Mihai Chitu, iti multumesc si tie pentru dragostea ta de tata si sinceritatea cu care dai viata fiecarei melodii pe care o interpretezi. Iubitele mele Alice, Mina, Maria, Andreea… Gata!!! Sezonul asta de la Vocea Romaniei s-a terminat! Sunt doar al vostru!", a scris Brenciu pe blogul sau.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate