Horia Brenciu: "Îmi doresc un fiu. Un Brenciu în plus pe lume înseamnă un nou pas spre calamitate"

Horia Brenciu a mers vineri la matinalul Magic FM. Artistul le-a mărturisit fanilor că-şi doreşte un fiu şi i-a urat sănătate socrului său, care este internat pentru o intervenţie chirurgicală.

Distribuie pe:

fara descriere"'Seara ta de Crăciun' este o melodie dragă inimii mele pentru că, mai mult ca oricând, am insistat pe tema copiilor. Aşa cum suntem noi toţi, de fapt. Mă uit câteodată la fata mea mică de doi ani de zile şi ea îmi spune unele lucruri pe care şi eu le făceam câteodată, dar le-am uitat. Le-am uitat nu pentru faptul că m-am maturizat, pentru faptul că nu am mai vrut să le fac” a declarat cântăreţul.

"Eu sunt tată a trei fete şi cred că nu este cadou mai frumos pe lumea asta de la viaţă decât copiii tăi. Lor le dedic această piesă pe care o lansez” a mai spus acesta.

"Vreau să-i spun sănătate socrului meu, care astăzi este internat şi are vreo trei bypass-uri de făcut. El este Moş Crăciunul nostru preferat şi aş vrea să-i spun un singur lucru: Dragă Dănuţ, pe 24 te aşteptăm” a declarat invitatul în direct la Radioul lui Moş Crăciun.

Întrebat ce doreşte să-i aducă Moş Crăciun, Brenciu a declarat că-şi mai doreşte un copil. "Aş vrea să-mi aducă un fiu. Un Brenciu în plus pe lume înseamnă un nou pas spre calamitate”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate