Horia Brenciu și-a sărbătorit fata cea mare, pe frumoasa Andreea: „Azi e ziua ei și merită toate îmbratișările din lume!” Cum arată tânăra

Horia Brenciu și-a sărbătorit fata cea mare, Andreea, care a apărut și în câteva videoclipuri.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Horia Brenciu și-a sărbătorit fata cea mare, pe Andreea. Cântărețul are o fiica, pe Mina, cu sotia sa, Alice, care mai are doua fete din alte relatii, pe Andreea si Maria. Ulterior, a fost adoptat și un băiețel, Toma, astfel că Brenciu are 4 copii. (vezi cum l-a adoptat Brenciu pe micuțul Toma)

Citeste si: Horia Brenciu a strans un reporter de gat! Afla ce l-a scos din minti pe cantaret

Citeste si: Casa părintească a lui Horia Brenciu a devenit muzeu! Ce scrie la intrare: ”Călătorule, aici se află centrul României!”

Citeste si: Iulia Albu a analizat rochia purtata de sotia lui Brenciu in ziua nuntii! Vezi ce spune fashion editorul

Cel mai mare dintre ei, Andreea, și-a sărbătorit duminică ziua de naștere. „Pe fata asta o iubesc foarte tare! E fii-mea cea mare, Andreea! Azi e ziua ei și merita toate îmbratișarile din lume! La mulți ani, iubirea mea!”, a postat Horia Brenciu.

fara descriere

Horia Brenciu și-a sărbătorit fata cea mare. Andreea a absolvit UNATC-ul  

Andreea a absolvit UNATC-ul si chiar a lucrat in televiziune, pentru emisiunile produse de mama sa. Andreea a fost angajata, pentru o scurta perioada, si la un anticariat, dar a ajuns intr-un moment in care a considerat ca are nevoie de o noua provocare.

De aceea, Andreea s-a inscris la Facultatea de Psihologie, spre satisfactia mamei sale, Alice, care a comentat: "Sunt eu cea mai mandra mama?! Sunt! Am eu cea mai tare fata!? Am! E ea studenta din nou?! Este! Sa ai studentie frumoasa, din nou! Si sa fii fericita!! Si sa faci psihoterapie cu mama!”. În ultima perioadă, Andreea a lucarat pentru compania artistică a lui Horia Brenciu, ea apărând și în câteva videoclipuri ale tatălui ei vitreg.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate