Horia Moculescu, detalii după ce și-a făcut testul COVID-19! „Am avut toate simptomele specifice”

Horia Moculescu a dat primele detalii după ce a fost testat de trei ori de virusul COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Horia Moculescu covid-19
Horia Moculescu


In articol:

În urmă cu doar câteva zile, Horia Moculescu a ajuns la Spitalul Floreasca, după ce a avut toate simptomele specifice virusului COVID-19. Celebrul pianist, în vârstă de 83 de ani, a fost testat de trei ori, pentru a afla dacă este infectat cu coronavirus. 

Horia Moculesc, suspect de COVID-19

Horia Moculescu este o țintă foarte bună pentru infecția cu COVID-19, ținând cont de faptul că bărbatul are o vârstă destul de înaintată, dar și de faptul că fumează de mai bine de 40 de ani. Astfel, după ce a observat că de-a lungul mai multor zile, mai multe simptome ale coronavirusului și-au făcut apariția, Horia a mers de urgență la spital. După ce a fost testat de trei ori, cunoscutul compozitor a zis că nu este infectat cu virusul proventi din China, ba chiar mai mult, medicii i-au dat drumul din spital. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„Am fost suspect de coronavirus. Am avut toate simptomele specifice, am fost la spital alaltăieri și am făcut trei teste care au ieșit negative. Iar al patrulea la Cantacuzino, a venit rezultatul acum și e tot negativ. Acum sunt acasă, sunt bine.”, a mărturisit Horia Moculescu pentru Click!

Horia Moculescu covid-19
Horia Moculescu

Compozitorul fumează de mai bine de patru decenii, iar a dus la o boală obstructiv pulmonară cronică care se manifestă prin tuse cronică, oboseală și bronșită acută. Iar în momentul în care simptomele specifice și-au făcut apariția, Horia a mers de urgență la spital, crezând că este infectat cu virusul COVID-19.

Cine este Horia Moculescu?

Horia Moculescu s-a născut în data de 18 martie 1937, în Râmnicu-Vâlcea. Este un cunoscut pianist, interpret vocal, compozitor, moderator și creator de programe de televiziune. Este membru al Uniunii Compozitorilor din România. A compus aproximativ 500 melodii și a luat peste 200 premii. Bărbatul a fost căsătorit cu Mariana Moculescu, cu care are și doi copii.

Sursă click.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Veronica Măgureanu, reacție șocantă după ce a lovit cu mașina un cioban! "Nu am ceva pe conștiință!"

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu! Cei doi îndrăgostiți au fost văzuți în timp ce se sărutau

Uluitor: Ce salarii primesc angajații Dedeman? Cu tot cu bonusuri ajung la sume uriase

Mesajul lui Raed Arafat, la 30 de ani de la înființarea SMURD! Era un simplu medic și a pornit la drum cu o mașină cumpărată la mâna a doua, câțiva voluntari și dorința de a...

Monica Roșu, prima imagine cu burtica de gravidă! "Ultimele luni au fost ca un vis..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies