Horoscop 1-7 octombrie! Uite ce iti rezerva astrele

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

novalue

BERBEC (21 martie - 20 aprilie)

O relaţie foarte importantă ar putea deveni mult mai caldă, pe măsură ce Venus intră în zodia Balanţei. Dacă trebuie să negociaţi sau să aplicaţi o strategie diplomată, veţi descoperi că vă este mult mai uşor să o faceţi. Oportunităţi pe care le aşteptaţi de ceva vreme au mari şanse să apară, aşa că fiţi cu ochii-n patru. Totuşi, trebuie să trataţi perioadele de relaxare cu ceva mai multă responsabilitate, pentru că este posibil să aveţi probleme cu o persoană cu autoritate.

TAUR (21 aprilie - 21 mai)

Dorinţa de a vă răsfăţa ar putea deveni foarte puternică în această perioadă, sub influenţa lui Venus, care intră în sectorul care guvernează sănătatea şi starea dumneavoastră de bine. Deşi ştiţi că ar trebui să aveţi un stil de viaţă mai sănătos, vă este greu să vă schimbaţi obiceiurile. Pe lângă aceasta, s-ar putea să fie nevoie să fiţi foarte diplomaţi cu cineva care vă calcă pe nervi, deşi nu se ştie cât veţi putea continua acest joc.

GEMENI (22 mai - 21 iunie)

Astrele s-au aranjat perfect pentru ca dumneavoastră să atingeţi un ţel propus şi să aveţi succesul pe care îl meritaţi. Fiţi atenţi în legătură cu o posibilă ofertă care vă va ajuta să vă modificaţi planurile în bine. În plus, sunteţi în poziţia perfectă pentru a semna contracte şi a ajunge la înţelegeri lucrative. Un eveniment social la care veţi participa se va dovedi plin de surprize şi vă va testa capacităţile de relaţionare în condiţii de stres.

RAC (22 iunie - 23 iulie)

Oportunităţile profesionale şi financiare vor creşte în această perioadă, aşa că fiţi pregătiţi pentru o ofertă neaşteptată. Şi situaţia de acasă pare relaxată, acum că Venus intră în Balanţă. Veţi simţi dorinţa de a face lucruri mai distractive şi de a avea lângă dumneavoastră oameni cu care vă simţiţi bine. Totuşi, nu exageraţi, pentru că răspunsul oferit de cineva la o cerere de-a dumneavostră s-ar putea să nu fie cel dorit, ci dimpotrivă, să vă strice starea de spirit.

LEU (24 iulie - 23 august)

Citeste si: Misterele Bucegilor. Dezvăluiri despre energiile Sfinxului: „Un fost agent CIA mi-a zis..” - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Noi idei şi oportunităţi antreprenoriale vi se oferă în această perioadă şi aveţi şansa să alegeţi cu întâietate în această perioadă. Dorinţa de a risca s-ar putea să fie profitabilă, mai ales dacă începeţi o afacere sau aveţi deja una. Aveţi toate calităţile necesare de a profita de orice situaţie şi a o manipula în avantajul dumneavoastră. Lucrurile s-ar putea complica acasă, mai ales dacă vă gândiţi să cumpăraţi, vindeţi sau să vă redecoraţi casa.

FECIOARĂ (24 august - 23 septembrie)

Veţi fi tentaţi să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveţi, dar cel mai probabil veţi ajunge să răsfăţaţi pe cineva drag cu o surpriză care ştiţi că îi va aduce multă bucurie. Aptitudinile comunicaţionale vor deveni mai accentuate, perfect pentru rezolvarea unor situaţii tensionate. Încercaţi să încetiniţi ritmul, pentru că există posibilitatea ca unele planuri să eşueze dacă vă aglomeraţi cu prea multe lucruri de făcut în prea puţin timp.

BALANŢĂ (24 septembrie - 23 octombrie)

Intrarea lui Venus în zodia dumneavoastră vă va face să vă gândiţi la o schimbare de stil. Dacă simţiţi că inspiraţia vă părăseşte, o discuţie cu cineva mai pregătit în domeniu ar putea avea rezultate uimitoare.Totuşi, luaţi în calcul şi factorul financiar, nu cheltuiţi excesiv şi gândiţi-vă bine înainte de a folosi servicii şi produse noi pentru dumneavoastră, altfel riscaţi să pierdeţi bani cumpărând lucruri care nu vi se potrivesc.

SCORPION (24 octombrie - 22 noiembrie)

Treceţi printr-o perioadă în care este benefic pentru dumneavoastră să vă relaxaţi şi să vă reîncărcaţi bateriile. În această perioadă, Venus se alătură Soarelui în sectorul care guvernează viaţa dumneavoastră spirituală, împingându-vă să vă dedaţi activităţilor care ţin de dorinţele dumneavoastră interioare, de viaţa emoţională. Şansele rezolvării unor probleme complicate vor apărea mai mult ca sigur. În plus, o ofertă căreia nu îi puteţi rezista vi se va prezenta.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie - 21 decembrie)

Poate să apară dragostea din senin? Alinierea astrelor din această perioadă indică un "da" puternic. Dacă vă doriţi o aventură amoroasă, fiţi pregătiţi, căci este pe cale să se întâmple. Viaţa dumneavoastră socială este pe cai mari, indicând o perioadă plină de petreceri şi întâlniri amuzante. Mercur este retrograd în această perioadă, ceea ce înseamnă că sectorul dumneavoastră spiritual va fi afectat şi veţi dori să vă acordaţi mai mult timp pentru regăsirea liniştii interioare.

CAPRICORN (22 decembrie - 20 ianuarie)

Veţi afla din senin de unele oportunităţi financiare pe care le veţi fructifica imediat şi veţi afla succes in diverse negocieri. Perioada următoare va fi marcată de ocazii pozitive legate de profesie, iar relaţionarea cu oameni din domeniu ar putea fi o metodă foarte bună de a vă îmbunătăţi şansele de succes. Probleme cu organizarea unor petreceri sau întâlniri ar putea apărea spre finalul perioadei. Puţină ingeniozitate ar putea fi de ajutor, iar ascultarea instinctului va fi de folos!

VĂRSĂTOR (21 ianuarie - 19 februarie)

O întâlnire ar putea fi un motiv de zâmbete la începutul perioadei, mai ales că ar putea fi vorba de o afacere foarte importantă. Relaţiile personale sunt marcate de semne astrale pozitive, ceea ce înseamnă că veţi putea profita la maximum de cunoştinţele şi experienţa celor din cercul dumneavoastră social. Posibile întârzieri în efectuarea unor activităţi ce ţin de domeniul casnic ar putea crea probleme, dar nimic ce nu poate fi rezolvat cu răbdare şi calm.

PEŞTI (20 februarie - 20 martie)

Cariera şi lucrurile care ţin de locul dumneavoastră de muncă vor continua pe un trend pozitiv în această săptămână şi veţi simţi chiar un imbold de a face o mişcare îndrăzneaţă. Cea mai mare şansa a dumneavoastră e să prindeţi acest tren din mers şi să vă descurcaţi pe parcurs, învăţând. Veţi fi tentaţi să vă desfătaţi cheltuind prea mult pe obiecte fără o utilitatea imediată, ci mai degrabă de dragul de a vă înconjura de lucruri frumoase.

Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Streinu-Cercel, scandal MONSTRU: NU a făcut nimic! Acuzații dure la adresa șefului de la Balș

Nu mai dormi niciodată pe burtă! Cât rău îți face și cum îți influențează somnul pe termen lung: Este șocant!

Albert Balint, trei ani de închisoare cu executare! Fiul lui Sile Cămătaru a fost dat în urmărire generală

Imagini șocante de la Spitalul de Urgență din Reșița! Pacienți infectați cu COVID-19, ținuți dezbrăcați pe holuri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies