HOROSCOP: 10 - 16 decembrie! Uite ce iti pregatesc astrele - Scorpionii au mari planuri cu prietenii si familia

novalue

Distribuie pe:

fara descriereBerbec

Deşi acţiunea şi aventura vă cheamă, influenţa lui Jupiter retrograd se face simţită: încetiniţi ritmul şi optaţi pentru călătorii mai degrabă interioare, de autodescoperire şi autocunoaştere mai profundă. Concentrarea dumneavoastră se va muta asupra acelor chestiuni care ţin de creativitate şi viaţa romantică. Veţi simţi puternic dorinţa de a vă elibera de reguli şi limitări exterioare. Nu acţionaţi din impuls, nu lăsaţi partea emoţională să domine mereu. Luaţi deciziile raţional.

Taur


Sunteţi nerăbdători să exploraţi domenii şi idei ce vă pot aduce mai multe câştiguri financiare, veţi fi chiar foarte deschişi la ideea de a urma cursuri necesare în această direcţie. Accesul la informaţie este cheia succesului în această perioadă, mai mult decât de obicei. Influenţa lui Jupiter se va face simţită mai ales în ceea ce priveşte planurile legate de casă şi familie, încetinindu-vă acţiunile şi procesul de decizie.

Gemeni

Parteneriatele şi relaţiile personale sunt înfloritoare în această perioadă, pe măsură ce implicarea dumneavoastră în proiecte comune cu alţii din jur se extinde. Deşi veţi primi multe încurajări, încercaţi să nu promiteţi mai mult decât puteţi oferi în realitate. Spre finalul perioadei, configuraţia astrală va fi propice introspecţiei, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile în care chiar vreţi să vă implicaţi şi cât de mult sunteţi pregătiţi să împărtăşiţi celorlalţi.

Rac


Această perioadă vă poate pune în avantaj dacă alegeţi să ieşiţi din zona dumneavoastră de confort. Spuneţi da oamenilor noi pe care îi întâlniţi, experienţelor, mai ales dacă sunteţi în căutarea unui nou loc de muncă sau doriţi demararea unui proiect pe cont propriu. Jupiter vă va încuraja să vă gândiţi mai adânc la problemele de ordin spiritual, ceea ce ar putea fi sursa unei revelaţii.

Leu


Oportunităţile romantice şi de ordin creativ par să fie vedeta acestei perioade. Influenţa lui Jupiter vă va face să vă daţi seama că unele relaţii şi proiecte sunt doar superficiale şi nu merită efortul şi implicarea pe care aţi acordat-o. Este timpul să acordaţi timpul şi energia dumneavoastră oamenilor şi proiectelor care vă inspiră. În ciuda acestor lucruri, viaţa dumneavoastră socială va continua să înflorească.

Fecioară

Este timpul să vă concentraţi asupra chestiunilor care ţin de casă şi a proiectelor pe care trebuie să le rezolvaţi până la Crăciun. Este posibil să fiţi nevoiţi să vă asumaţi rolul de organizator al întrunirilor de familie, mai ales că sunteţi pe un trend pozitiv legat de preferinţa celor din jur de a se relaxa în compania dumneavoastră. Trebuie totuşi să vă acordaţi şi o perioadă doar pentru dumneavoastră, pentru a găsi soluţiile în linişte şi după ce aţi acordat timpul necesar luării unei decizii care a luat în calcul toate variabilele.

Balanţă


Viitorul arată bine pentru dumneavoastră în această perioadă, simţindu-vă împinşi spre noi experienţe, dar trebuie luat în considerare şi faptul că, sub influenţa lui Jupiter, veţi simţi nevoie de a petrece timp doar cu dumneavoastră înşivă. Veţi fi puşi în faţa unei decizii privind o chestiune pe care o tot amânaţi, dar, în cele din urmă, după o scurtă perioadă de stres, veţi constata că lucrurile sunt mai aproape de ceea ce vă doriţi.

Scorpion

Este o perioadă propice petrecerii a ceva mai mult timp acasă, unde puteţi pune la cale planuri şi puteţi împărtăşi idei cu familia şi prietenii. Ar putea fi o perioadă bună pentru a investi în dispozitive şi aparate ce vă vor uşura viaţa. Influenţa lui Jupiter retrograd se va face simţită în domeniul carierei, ceea ce ar putea însemna o încetinire a ritmului în ceea ce priveşte atingerea ţelului propus.

Săgetător

Responsabilităţile pe care le aveţi faţă de ceilalţi ar putea să vă afecteze libertatea şi să vă diminueze entuziasmul. Dacă cererile celor din jur vă doboară, poate este timpul unei pauze, al unei vacanţe sau al unei aventuri care să vă scoată puţin din monotonie. Pe măsură ce Jupiter devine retrograd în Leu, veţi simţi o preferinţă tot mai acută pentru activităţile ce vă pot ajuta să vă îmbogăţiţi spiritual şi intelectual.

Capricorn

Pentru nativii acestei zodii, urmează o perioadă în care vor simţi nevoia să se implice în acţiuni caritabile şi să facă voluntariat. O aplecare mai atentă asupra vieţii dumneavoastră spirituale vă va încuraja să fiţi mai generoşi, lucru care se va întoarce în beneficiul dumneavoastră.Venus va intra în zodia Capricorn în această perioadă, ceea ce înseamnă ca viaţa amoroasă a nativilor acestei zodii va cunoaşte un reviriment.

Vărsător

Viaţa socială a Vărsătorilor este foarte plină în această perioadă, dar nu aveţi de ce să vă plângeţi. Vă veţi simţi ca peştele în apă în următoarele zile, mai ales în cadrul întâlnirilor festive. Influenţa negativă a lui Jupiter se va face simţită pentru o scurtă perioadă în ceea ce priveşte relaţionarea cu cei din jur, mai ales în domeniul profesional.

Pesti

Pentru Peşti este o bună perioadă de a vă face cunoscute dorinţele şi scopurile, mai ales în domeniul profesional. Trebuie să daţi dovadă de încredere şi curaj în acest proces. În ceea ce priveşte viaţa de familie şi relaţia amoroasă, o serie de chestiuni amânate este pe cale să vă prindă din urmă şi veţi fi mai mult sau mai puţin obligaţi să daţi curs un promisiuni vechi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate