Horoscop 10-16 septembrie - VEZI ce-ti rezerva astrele pentru saptamana viitoare

novalue

Distribuie pe:

fara descriereBERBEC

Nativii acestei zodii pot avea parte de câteva certuri în această perioadă, partea emoţională a personalităţii lor fiind scoasă în evidenţă, lucru care poate duce la reacţii nepotrivite. Vă puteţi simţi mult prea direcţi în conversaţii sau având cam multe discuţii în contradictoriu, aşa că este mai bine să vă liniştiţi şi să optaţi pentru un compromis. Aveţi însă oportunitatea unei colaborări fructuoase pe plan profesional, nu ezitaţi imediat ce prindeţi de veste.

TAUR


Aveţi grijă să nu divulgaţi fără să vreţi informaţii care pot duce la amânarea sau anularea unui plan de acţiune. O petrecere sau un motiv de sărbătoare are toate şansele să iasă perfect în această perioadă. Legat de viaţa amoroasă, nu uitaţi că nu tot ce zboară se mănâncă. Nu luaţi decizii doar după aparenţe. Viaţa intimă are însă şanse mari de îmbunătăţire.

GEMENI


Prima parte a perioadei vă aduce şansa de a străluci profesional. Totuşi, dacă apar probleme, încercaţi să nu vă implicaţi în certuri, pentru că tot ce aţi obţinut la nivel de imagine poate fi pierdut foarte uşor, iar recuperarea este de lungă durată. La nivel social se întrevăd noi relaţii cu oameni interesanţi, iar unele persoane au şi posibilitatea unei legături amoroase.

RAC


Spiritul aventuros şi atras de necunoscut din dumneavoastră ar putea avea parte de o atracţie fatală cu cineva din altă ţară sau cultură. Nu luaţi decizii pripit, daţi-vă timp de gândire. Trecerea lui Marte în Săgetător va afecta sănătatea şi zona profesională, dar nu neapărat în sens negativ. Veţi încerca să evitaţi tot ce e plictisitor, pentru că acum simţiţi nevoia unei provocări.

LEU


Prima parte a perioadei poate fi problematică din cauza sensibilităţii accentuate a dumneavoastră şi a celor din cercul personal. Încercaţi să nu faceţi valuri. Profitaţi de oportunitatea ce vi se oferă pentru a vă extinde aria de cunoaştere, mai ales dacă vă va permite să vă dezvoltaţi abilităţile creative. Ceva mai multă grijă legată de buget nu ar strica, mai ales dacă plănuiţi să achiziţionaţi ceva important, fie un obiect, fie un serviciu. Spre finalul perioadei vine timpul relaxării şi al reîncărcării bateriilor.

FECIOARĂ


Fecioarele sunt în elementul lor. Soarele şi Venus în zodia lor accentuează încrederea de sine. O relaţie importantă poate fi pusă sub semnul întrebării din cauza unor semnale confuze. Încercaţi să nu vă agitaţi, gânditul la rece vă aduce în cele din urmă răspunsul. Legat de domeniul profesional, citiţi cu atenţie ce semnaţi! O ieşire relaxantă cu familia sau chiar o petrecere mai liniştită ar putea fi tot ce vă trebuie pentru relaxare şi socializare.

BALANŢĂ


Încercaţi să vă păstraţi ceva mai mult timp liber, energia dumneavoastră putând fi afectată negativ în această perioadă, astfel că un program foarte aglomerat nu va fi deloc uşor de administrat. O ieşire neprogramată cu amicii va ajuta la accentuarea încrederii de sine şi a optimismului care pare să scadă în cazul dumneavoastră. Staţi liniştiţi, urmează o perioadă în care veţi fi avantajaţi şi veţi avea şansa unei evoluţii rapide, fie că este vorba de relaţiile personale sau domeniul profesional.

SCORPION

Scorpionii au şansa unei seri fierbinţi din punct de vedere romantic, dar aveţi grijă pentru că este foarte posibil să rataţi şansa unei relaţii frumoase dintr-un motiv banal. Ceva mai târziu, o veste legată de bani vă poate îndemna să cheltuiţi mai mult, lucru care nu este neapărat bun în această perioadă. Fiind generoşi, veţi vrea să cheltuiţi pentru prieteni şi familie, cât şi pentru dumneavoastră. Moderaţia este cuvântul cheie.

SĂGETĂTOR

Nativii acestei perioade se vor simţi tot timpul gata de o petrecere, de o vacanţă, de orice nu are legătură cu locul de muncă. Încercaţi să nu exageraţi, regretele nu sunt sentimente de cultivat. Familia ar putea cere ceva mai multă atenţie şi ar fi bine să oferiţi ce se aşteaptă de la dumneavoastră. Aveţi şansa unei întâlniri cu oameni care vă plac şi vă vor face să vă simţiţi mai relaxaţi şi pini de energie. O aventură poate apărea la orizont.

CAPRICORN

Problemele legate de comunicare şi viaţa amoroasă au nevoie de o abordare pragmatică şi fără amânare. Nu luaţi concluzii pripite, răul nu e neapărat atât de mare. În plus, aveţi şansa unei noi colaborări lucrative. Spre finalul perioadei veţi avea capacitatea de a participa la luarea de decizii importante fără să simţiţi presiunea la fel de intens ca altădată.

VĂRSĂTOR


Tentaţia de a cheltui mai mult decât vă permiteţi este foarte intensă la începutul acestei perioade. O propunere încântătoare v-ar putea face să spuneţi da unei colaborări sau unui parteneriat care se va dovedi pozitiv. De multe ori, două capete pot judeca mai bine, aşa că nu evitaţi să cereţi sfatul cuiva apropiat. Viaţa socială are parte de o perioadă frumoasă, e bine să profitaţi.

PEŞTI

Viaţa emoţională intensă vă poate îndemna să spuneţi lucrurile verde-n faţă. Prudenţa este necesară, altfel sunt şanse să porniţi o avalanşă ale cărei efecte vor fi greu de contracarat. Optaţi pentru soluţii calme şi armonioase. Domeniul profesional va fi revitalizat ceva mai târziu datorită lui Marte care intră în Săgetător. Vă veţi simţi ceva mai optimişti legat de urmărirea unui ţel. Faceţi un plan şi ţineţi-vă de el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate