Horoscop 13 - 19 mai 2019. Două zodii, aproape de a pierde totul!

Horoscop 13 - 19 mai 2019. Iatî ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte. Urmează o săptămână în care toți nativii pot afla multe lucruri.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Horoscop 13 - 19 mai 2019
. Astrele anunță o săptămână complicată pentru multe dintre zodii, așa că cei care vor reuși să fie prevăzători pot avea adevărate surprize la finalul săptămânii.


In articol:

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte și de ce trebuie să te ferești pentru a avea o săptămână reușită.

BERBEC: Dozează-ți eficient energia, deoarece la finalul săptămânii te poți trezi lipsit de vlagă și poți rata niște întâlniri cu niște persoane extrem de importante pentru viitorul tău. Ai grijă la discuțiile în contradictoriu.

TAUR: Fii mai atent la cheltuieli în această săptămână, deoarece tinzi să fii mână-largă, iar bugetul nu este unul nelimitat. Fă-ți niște economii pentru concediu sau pentru zile negre. Nu se știe niciodată ce eveniment neprevăzut poate apărea.

GEMENI: Ai o energie cu care simți că poți muta și munții. Însă ar trebui să te gândești puțin și la tine. Nu îți risipi timpul pe oameni care nu te merită și orientează-te către lucruri care te relaxează și te fac să zâmbești mai mult.

Citeste si: Andreea Mantea a recunoscut: "A fost dragoste la prima vedere"

Citeste si: Brigitte Năstase, făcută praf de Cătălin Moroșanu: „Ducă-se...”

Citeste si: Iulian s-a sinucis intrând cu mașina direct în copac! Ce mesaje de adio le-a trimis prietenilor

RAC: Cuvintele pot deveni tăiș în această săptămână. Fii mai precaut la lucrurile pe care le rostești, deoarece poți distruge relații ori prietenii în numai o secundă. Fii mai calm și mai răbdător cu cei din jurul tău.

Nativii Fecioară, sfătuiți să profite de tot ce li se oferă

LEU: Lucrează în echipă în această săptămână, deoarece vei termina mai repede proiectele și vei avea mai mult timp pentru tine și pentru cei dragi ție. Nu te impune în fața celorlalți și învață să asculți mai mult, vei avea numai de câștigat.

FECIOARĂ: În aceste zile, ai ocazia perfectă de a întreprinde lucruri pe care nu ai reușit să le faci sau să le gândești până acum. Poți schimba locul de muncă, poți cunoaște pe cineva nou sau, cine știe, poate îți găsești o altă locuință. Orice este posibil.

BALANȚĂ: Îți descoperi talente noi și te faci remarcat în anumite grupuri. Ești în centrul atenției, așa că trebuie să fii extrem de diplomat și de conservator, pentru a nu face greșeli. Ai succes în afaceri.

SCORPION: Ești pus pe harță în aceste zile, iar cineva extrem de apropiat îți poate cere socoteala. Nu te ambala și încearcă să fii calm și să nu ridici tonul. Nu ai decât de pierdut cu o astfel de atitudine.

SĂGETĂTOR: Ai impresia că nimic nu merge conform planului, însă fiecare lucru trebuie să fie înfăptuit la timpul său. Graba strică treaba, așa cum se spune, iar tu se pare că ești campion în această săptămână la ruinarea unor lucruri construite cu greu.

CAPRICORN: Grijile din ultimele săptămâni s-au risipit, iar acum poți începe un plan nou, o relație nouă sau te poți gândi la un nou loc de muncă, în cazul în care cel pe care îl ai nu te mai împlinește. Crezi mai mult în tine și ai mai mult curaj.

VĂRSĂTOR: Gândurile îți zboară în toate direcțiile și nu știi cum să te mai împarți. Momentele petrecute alături de cei dragi sunt neprețuite și ai ocazia să faci niște lucruri de care să îți poți aducve aminte pentru toată viața.

PEȘTI: Ai impresia că lucrurile din viața ta sunt cam agitate și vrei cumva să liniștești apele. Vezi cum faci acest lucru, să nu strici și mai mult acest echilibru din viața ta. Ascultă de sfaturile celor din jurul tău.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate