Horoscop 20 - 26 mai 2019. Zodiile care pot pierde totul în această săptămână

Horoscop 20 - 26 mai 2019. Ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.

Autor: M.V.

In articol:

Horoscop 20- 26 mai 2019. Astrele anunță mari schimbări pentru această săptămână. Toți nativii ar trebui să fie mai atenți la modul în care cheltuiesc banii în aceste zile, deoarece s-ar putea să se trezească având o gaură în buget.

Iată ce rezervă astrele, pentru fiecare zodie în parte:

Berbec: Nativii zodiei Berbec au parte de o săptămână solicitantă, în care sunt implicați în 100 de proiecte și nu știu cum să finalizeze mai repede niște lucruri. Se recomandă mai multă atenție la odihnă și relaxare.

Taur: Jupiter este de partea acestor nativi, așa că pot face multe speculații financiare. Pe tot ce pun mâna zilele acestea se transformă în bani, așa că trebuie să profite de aceste oportunități.

Gemeni: Nativii zodiei Gemeni încep să își facă planuri de viitor și este săptămâna perfectă pentru a pune la punct niște obiective. Poate fi vorba despre un copil în familie sau despre o mutare, o nuntă ori despre schimbarea carierei.

Rac: Acești nativi sunt extrem de apreciați la locul de muncă și au șansa în aceste zile să se facă remarcați. Vor avea o sclipire de geniu în această săptămână și pot primi și un bonus.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Leu: Astrele sunt de parte nativilor în această săptămână, iar ceea ce caută vor găsi mult mai ușor decât de obicei. Ușile li se vor deschide cu mare ușurință, așa că trebuie să profite din plin de tot ce li se oferă.

Fecioară: Nativii acestei zodii trăiesc emoții greu de descris din cauza unei persoane dragi. Poate fi vorba despre o despărțire sau despre o veste care le poate da viața peste cap. Se recomandă răbdare și încredere că totul va fi mai bine.

Citeste si: Explozie în Capitală! Un bancomat de la parterul unui bloc a sărit în aer

Citeste si: Accident cumplit în urmă cu puțin timp, cu 9 victime! A fost activat planul roșu de intervenție

Citeste si: Cutremur în România în dimineața aceasta! Câte grade a avut seismul

Balanță: Totul se învârte în jurul banilor în această săptămână, iar acest lucru le place foarte mult naitivilor zodiei. Au șansa să primească o sumă mare de bani, fie de la serviciu, fie din partea unei persoane dragi. 

Nativii zodiei Pești încep săptămâna cu stângul

Scorpion: Acești nativi au nevoie de mai multă relaxare, așa că niște zile libere departe de agitația cotidiană le-ar putea prinde extrem de bine. Cu această ocazie, pot cunoaște și pe cineva special.

Săgetător: Este săptămâna perfectă pentru a cere o mărire de salariu ori pentru a termina un proiect început în urmă cu mai mult timp. Der asemenea, ar fi bine să drămuiască mai bine banii primiți, pentru că lucruri nepevăzute pot apăreaîn cale.

Capricorn: Nativii acestei zodii au nevoie de o schimbare a priorităților din viața lor. A venit timpul să facă o mutare de locuință sau de serviciu și ar fi bine să nu se uite în urmă și să nu regrete alegerile făcute.

Vărsător: Nu este timp pentru lamentări, nativii zodiei trebuie să își ia inima în dinți și să termine niște lucruri pe care le-au tot amânat până acum. A venit vremea unor ultimatumuri și a unor decizii extrem de importante.

Pești: Nu este o săptămână tocmai ușoară pentru Pești, care se pot confrunta cu probleme încă de luni. Lucrurile nu merg prea bine în viața de familie, ia acest lucru se răsfrânge în toate activitățile nativilor.

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies