HOROSCOP 22 - 28 octombrie! VEZI ce te asteapta in saptamana ce vine

novalue

Distribuie pe:

fara descriereBERBEC

O serie de schimbări care vor avea loc în viaţa dumneavoastră în această perioadă vor aduce cu sine idei şi planuri noi. Trecerea de la zodia Balanţei la Scorpion va intensifica viaţa emoţională, dar va influneţa pozitiv şi şansele unui nou început din punct de vedere financiar şi profesional. Dacă ajungeţi în impas, lăsaţi-vă câteva zile pentru a alege soluţia potrivită.

TAUR


O relaţie importantă este în centrul preocupărilor în această perioadă. În ciuda unor tensiuni iniţiale, concentrarea asupra rezolvării problemelor va ajuta la găsirea unei soluţii care va duce la continuarea pe un trend pozitiv al legăturii. Dacă sunteţi implicaţi într-o relaţie aflată la început, nu vă grăbiţi să o dezvoltaţi, va fi o decizie de utilizare în scopuri mai bune a timpului.

GEMENI


Încercaţi să evitaţi un program foarte încărcat, mai ales în ce priveşte profesia şi viaţa personală, pentru că există riscul să eşuaţi în a face faţă tuturor sarcinilor care vi se cer sau impun. Un eveniment neaşteptat v-ar putea încuraja să riscaţi în legătură cu un plan mai vechi. Trecerea lui Marte în Capricorn vă va da curajul să vă rezolvaţi problemele financiare.

RAC


Evenimente neprevăzute vă vor îndemna să exploraţi idei pe care le-aţi tot amânat. Insistenţa în a vă face cunoscute realizările şi priceperea s-ar putea să fie de bun augur şi, în scurt timp, să primiţi răspunsuri mult dorite. Viaţa romantică este influenţată de Venus care se află acum în Scorpion, ceea ce înseamnă că veţi avea parte de aventuri fierbinţi. O excursie scurtă cu persoana iubită ar putea să vă dea energia şi încrederea de care aveţi nevoie. Totuşi, aveţi grijă dacă sunteţi pe punctul să vă îndrăgostiţi, lucrurile nu sunt ce par a fi.

LEU


Drumul spre un nou început vi se aşterne la picioare, astfel că problemele din viaţa personală au şansa să se încheie în această perioadă. Un eveniment sau o persoană vă pot împinge să faceţi pasul decisiv şi să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră, lucru pe care vi-l doriţi de mult timp, dar nu aveţi puterea de a decide ceva definitiv. Viaţa sentimentală ar putea fi răscolită şi veţi avea parte de evenimente intense, cu Venus care trece în Scorpion.

FECIOARĂ

Problemele şi întârzierile pe care le-aţi experimentat în ultima perioadă vor ajunge, în sfârşit, la final. În plus, vi se va oferi şansa mult aşteptată. Verificaţi ca oferta să corespundă dorinţelor dumneavoastră, nu vă lăsaţi amăgiţi uşor. Viaţa personală va beneficia de o serie de oportunităţi care vă vor face să vă simţiţi admiraţi şi doriţi.

BALANŢĂ

Viaţa socială continuă să fie într-o lumină pozitivă, Jupiter fiind responsabil de starea de spirit pozitivă ce vă caracterizează în această perioadă. Prezenţa lui Mercur în semnul dumneavoastră vă dă ghes să căutaţi rezolvarea unei probleme actuale în trecutul dumneavoastră. Veţi descoperi că o serie de experienţe trecute sunt de mare ajutor în această privinţă. Problemele financiare sunt pe cale să se rezolve, trebuie să fiţi, însă, proactivi şi hotărâţi.

SCORPION


Această perioadă este crucială, astrele vă încurajează să exploraţi noi domenii şi oportunităţi. Există o şansă mare să treceţi printr-un proces de renaştere, ceea ce ar putea însemna o mutare, o schimbare a locului de muncă, o nouă relaţie sau orice altă posibilitate. Vă veţi simţi foarte uşuraţi în a lăsa trecutul în urmă.

SĂGETĂTOR


Vă aflaţi într-o perioadă în care este recomandabil să luaţi lucrurile mai uşor şi să vă şi relaxaţi. Toate astrele indică acest lucru. Veţi avea parte de o revelaţie sau o idee creativă ce se va demonstra a fi foarte profitabilă. Analizaţi-vă adânc visele şi dorinţele şi vedeţi cât de aproape sunteţi de a avea ceea ce v-aţi dorit.

CAPRICORN

Chestiunile ce ţin de domeniul profesional ar trebui trecute pe planul al doilea în această perioadă, iar atenţia trebuie îndreptată spre planurile personale şi dorinţele intime. Curajul, rezistenţa şi încrederea de sine vor creşte. Acestea sunt utile în luarea unor decizii ce se vor dovedi bune pe termen lung, chiar dacă acum pare să fie totul mai degrabă scăldat într-o lumină negativă.

VĂRSĂTOR

Un moment de cotitură vă aşteaptă în această perioadă, cariera şi ambiţiile personale fiind în vizor. Decizia unei schimbări radicale ar putea fi o bună idee, dar gandiţi-vă bine înainte. Oricum, explorarea de noi teritorii ar putea fi eliberatoare şi v-ar putea oferi energia şi pofta de viaţă pe care o căutaţi.

PEŞTI


Dacă aţi întâmpinat unele întârzieri la nivel financiar, ele s-au datorat lui Mercur retrograd. Dar în curând situaţia aceasta va înceta, încheind o perioadă de frustrări. În plus, o propunere legată de o călătorie sau o aventură v-ar putea părea incitantă. Orice vă poate lărgi orizonturile şi vă poate ajuta să vă înţelegeţi pe dumneavoastră şi pe ceilalţi vă va oferi satisfacţii mai mari decât vă aşteptaţi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate