Horoscop 24 septembrie: Veşti proaste pentru Vărsători

Horoscop 24 septembrie, nativii din Vărsători au probleme în profesie

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Horoscop 24 septembrie: Berbecii sunt diplomaţi

Horoscop 24 septembrie: Berbec: Sunteţi foarte diplomat, manipulaţi cu uşurinţă şi veţi beneficia de tot sprijinul prietenilor şi al partenerului de viaţă. Taur: Conjuctura favorizează succesul social şi în afaceri. Puteţi specula momentul pentru a va apropia de o persoană pe care o admiraţi. Gemeni: Graţie unui plus de luciditate puteţi lua azi decizii de ordin financiar căci le veţi lua bine. Echilibru şi în plan fizic,unde starea e excelenţă. Rac: Devine tot mai clar că nu veţi mai putea evita un drum lung, din obligaţie. Drept consolare gândiţi-va că nimeni nu poate trăi complet izolat. (vezi care sunt zilele norocoase în funcţie de zodie)


In articol:

Citeste si: Horoscop octombrie 2019. Evenimente astrologice pentru fiecare zodie în parte

Citeste si: Zodiac chinezesc SEPTEMBRIE 2019. Energiile zodiei tale sunt interpretate de înțelepții din Orient

Citeste si: Previziuni sumbre pentru luna septembrie! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț: ”Fenomenul morții se va manifesta pregnant”

Horoscop 24 septembrie: Scorpionii dau dovadă de spirit de aventură

 Leu: Evitaţi angajamentele de orice natură, căci firea independenţa care va caracterizează îşi va spune cuvântul. Simţiţi acut nevoia de libertate. Fecioara: Aveţi în faţă o zi prielnică obţinerii unor acorduri favorabile de la cei de care depindeţi. Cel mai important rămâne ceea ce obţineţi. Balanţă: Concentraţi-vă pe îmbunătăţirea unor abilităţi, fie ele de comunicare sau antreprenoriale.Conjunctura este favorabilă progresului în plan personal. Scorpion: Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Va sfătuim să păstraţi totuşi o măsură. Riscați să vă faceți dușmani.

fara descriere

Horoscop 24 septembrie: Peştii vor rezolva probleme importante

Săgetător: Dovediţi azi multă abilitate în rezolvarea unei probleme de familie foarte încâlcite. Cei implicați vă vor recompensa cu multă apreciere. Capricorn: Dispuneţi de multă energie fizică şi intelectuală pe care se impune să o canalizati spre interese superioare. Astrele vă recomandă prudență: Vărsător: Planuri profesionale se năruie brusc, motiv pentru care sunteţi confuzi şi irascibili. Nu vă panicaţi,  curând va apărea o nouă oportunitate. Peşti: Dovediţi multă abilitate în rezolvarea unei probleme de familie foarte încâlcite. Cei implicați vă vor recompensa cu încredere şi destăinuiri.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate