Horoscop 26-31 decembrie 2017. Ce zodie are cel mai bun sfarsit de an

Autor: A.M.
Iata ce va rezerva astrele pana la sfarsitul acestui an:
 
Berbec: O săptămână dinamică, în care eşti preocupat numai de îndatoririle tale personale. Eşti hotărât să schimbi multe şi mărunte în viaţa ta, dar mai întâi ai nevoie de un plan bine pus la punct. Selectează priorităţile şi ocupă-te numai de ele. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că relaţiile sunt deficitare.
Controlează-ţi reacţiile şi vorbele! Intervin cheltuieli necesare traiului cotidian, dar pe de altă parte sunt şanse să primeşti bani, bunuri sau favoruri dinspre segmentul profesional. Investiţiile majore sunt nerecomandate în aceste zile. Prudenţă la fiecare cheltuială!  
 
Taur: Ai nevoie de reorientarea forţelor spre tine însuţi. Rezervă momente de linişte şi singurătate, detaşează-te de forfota cotidiană şi gândeşte-te pe îndelete la situaţiile în care eşti implicat. Se pot evidenţia afecţiuni ale segmentelor capului, de aceea fii prudent şi evită eforturile prea mari. Informaţiile obţinute pe căi neconvenţionale vor fi uimitoare şi de reţinut. Relaţiile parteneriale sunt deficitare, deci acordă-le atenţie. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mai bine, dar nu forţa nota. Trasează planuri personale şi profesionale noi.

 

 
Gemeni: Eşti înconjurat de multă lume în primele zile ale săptămânii, iar invitaţiile la diverse reuniuni sunt abundente. Selectează ceea ce te atrage la prima vedere, utilizându-ţi totodată şi intuiţia. Provocările din partea celorlalţi au rolul de a scoate la iveală neajunsurile lăuntrice şi de a le lămuri odată pentru totdeauna. Evită să povesteşti despre tine şi planurile tale de viitor! Unii sunt foarte atenţi la gesturile şi vorbele tale, luându-te drept model de urmat.
Spre finalul săptămânii ai nevoie de odihnă, discreţie, compania celor dragi. Ţine cont de semnalele organismului tău!
 
Rac: O perioadă foarte solicitantă, pentru că eşti căutat de multă lume, atât din planul personal, cât şi din planul profesional. Se conturează întâlniri importante, discuţii de anvergură şi asumarea unor responsabilităţi pe termen lung. Este bine să analizezi pe îndelete fiecare ofertă şi fiecare sarcină de lucru în care eşti implicat sau doreşti să te implici. Mulţi doresc să te aibă alături, fie ca prieten, susţinător, fie ca persoană de încredere la locul de muncă. Situaţii bulversante în plan socio-profesional, schimbare de imagine publică şi de statut social.  
 
Citeste continuarea aici. 
 
Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Numerologul Anatol Basarab analizeaza numarul 2018. Ce ne asteapta in anul ce urmeaza?

Cel mai frumos Craciun pentru Gabriela Cristea. Cum a aparut cu fetita langa brad?

Tragedie cumplita! Un autobuz a intrat intr-o gura de metrou si a ucis 5 oameni. peste 15 persoane sunt ranite

Mâine 6 semne zodiacale primesc veștile pe care le așteptau de o viață! Balanțele își găsesc sufletul pereche

CE LE FĂCEA Visarion Alexa femeilor care veneau la spovedit! Adevărul s-a aflat abia acum

Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii

Cine îl bântuie pe Regele Charles. Dezvăluiri incredibile despre coșmarurile sale

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies