Horoscop 26 noiembrie - 2 decembrie! Uite ce iti rezerva astrele - Taurii primesc vesti bune

novalue

Distribuie pe:

fara descriereBerbec

Deşi veţi fi ocupat cu chestiuni care ţin de carieră şi profesie, gândul vă stă la lucruri mai puţin importante. Vreţi să călătoriţi, să vă distraţi, vă este dor de o vacanţă însorită, de noi începuturi, fapt ce vă face să verificaţi pe îndelete ce opţiuni şi şanse de reuşită aveţi în această direcţie. Intuiţia vă va fi de ajutor, dar trebuie să daţi dovadă de atenţie şi cumpătare pentru a face alegerea corectă.

Taur


Căminul şi familia pot fi surse de bucurie în această perioadă. Sunt şanse mari ca nişte veşti bune să vă ajungă la urechi. În plus, veţi fi foarte atraşi şi bucuroşi de posibilităţile de a vă creşte veniturile. Este o perioadă propice demarării unor planuri care, în timp, să conducă la o îmbunătăţire semnificativă a standardului dumneavoastră de viaţă.

Gemeni


Relaţiile cu ceilalţi, fie ele profesionale, amoroase sau de familie vor fi în centrul tuturor lucrurilor în această perioadă, scoţând la iveală tot ce este mai bun la dumneavoastră şi încurajându-vă să aveţi încredere în voi înşivă. Nu amestecaţi lucrurile ce ţin de viaţa profesională cu viaţa de familie, pentru a vă menţine deasupra tuturor norilor ce ar putea apărea.

Rac


Astrele vă încurajează să faceţi tot ce vă stă în putere pentru a vă îmbunătăţi sănătatea şi condiţia fizică. O analizare mai profundă a stilului dumneavoastră de viaţă vă va incita să faceţi modificările necesare pentru a trece peste rănile recente şi dificultăţile care se ţin scai de dumneavoastră. Aveţi încredere în dumneavoastră, perseveraţi şi veţi reuşi. În plus, este un moment bun să faceţi ordine în ceea ce priveşte o relaţie.

Leu


Pentru nativii din Leu această perioadă este propice distracţiei. Deşi veţi avea pe cap o grămadă de responsabilităţi, mintea ar putea să vă stea la cu totul alte chestiuni sau vă veţi gândi mai ales la o anumită persoană a cărei companie vă bucură de fiecare dată. De asemenea, este o perioadă bună pentru punerea în practică a unor idei mai vechi, cu mari şanse de reuşită, cel puţin la nivel financiar.

Fecioară


În perioada următoare vă veţi simţi în elementul dumneavoastră în cadrul unor vizite mult aşteptate din partea unor membri ai familiei îndepărtate şi a unor prieteni. Marte va fi în Capricorn, ceea ce va sublinia talentele dumneavoastră organizatorice şi vă va îndemna să faceţi planuri şi să demaraţi pregătirile pentru rezolvarea unor probleme ce trenează de prea mult timp.

Balanţă


Pentru nativii din Balanţă urmează o perioadă în care socializarea va fi pe primul loc. Comunicarea va fi punctul forte în această perioadă, încurajându-vă să îi contactaţi pe cei pe care i-aţi ignorat în ultima perioadă. Este, de asemenea, o perioadă bună să vă arătaţi public capabilităţile pentru a vă face o imagine pozitivă în mediul profesional. Familia şi prietenii vă vor sta alături.

Scorpion


Marte se află în continuare în sectorul care guvernează comunicarea, îndemnându-vă să vă luaţi de pe suflet o serie de probleme. Energiile astrale ale acestei perioade indică o abordare mai raţională în rezolvarea unor situaţii, implicând crearea unei strategii, mai ales dacă speraţi să convingeţi pe cineva să suţină un plan pus la cale de dumneavoastră.

Săgetător


Vă aflaţi în elementul dumneavoastră şi sunteţi gata să luaţi lumea cu asalt în această perioadă. Veţi fi implicaţi într-o serie de proiecte şi strategii fructuoase, atât legat de viaţa de familie, cât şi de domeniul profesional. În ceea ce priveşte banii, este un moment aproape perfect pentru planuri. Schiţaţi un buget şi încercaţi în perioada următoare să îl ajustaţi şi adaptaţi priorităţilor dumneavoastră.

Capricorn

Pentru persoanele născute sub semnul Capricornului urmează o perioadă aglomerată, mai ales la nivel personal. Veţi simţi nevoia de relaxare zilnic, lucru de care ar trebui să ţineţi cont pentru a nu vă trezi goliţi pur şi simplu de energie. Folosiţi această ocazie pentru a vă reaminti cât de multe aţi realizat anul acesta. Dacă credeţi că aţi făcut greşeli, acum este momentul să încercaţi să le reparaţi sau măcar să vi le asumaţi.

Vărsător

Această perioadă este cel mai bun moment pentru a vă extinde sfera relaţiilor sociale, pentru a pătrunde în noi cercuri şi a cunoaşte, în general, tot felul de oameni care vă vor inspira şi distra. Oportunităţile romantice ar putea fi puse în valoare cu mai mult succes, dacă asta este ceea ce vă doriţi. Nu uitaţi însă, nu tot ce zboară se mănâncă.

Peşti


Jupiter vă poartă noroc în această perioadă, mai ales în ceea ce priveşte domeniul profesional. Astrele vă încurajează să vă implicaţi într-o serie de planuri despre care nu aveţi multe informaţii şi care ar putea eşua lamentabil. Dar intuiţia vă spune altceva, ceea ce îneamnă că este bine să vă ascultaţi inima. Până la urmă, cine nu riscă, nu câştigă.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate