HOROSCOP: 3 - 9 septembrie

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

BERBEC (21 martie - 20 aprilie)

Perioada următoare este plină de oportunităţi din punctul de vedere al vieţii sociale şi al relaţiilor amoroase, pe măsură ce Mercur intră în Balanţă, făcând discuţiile despre subiecte problematice mult mai uşor de purtat, iar găsirea unei soluţii pentru diverse probleme mult mai la îndemână. Totuşi, nu uitaţi că mai trebuie să şi munciţi, iar trecerea lui Venus în Fecioară ar trebui să fie un memento pentru a ţine o relaţie apropiată cu colegii.

TAUR (21 aprilie - 21 mai)

Obţinerea unui echilibru între muncă şi relaxare sau între o dietă şi exerciţiul fizic ar putea fi mai uşoară în această perioadă. Veţi fi motivaţi să acordaţi mai multă atenţie lucrurilor care funcţionează cel mai bine în cazul dumneavoastră şi celor care mai rău vă încurcă, pentru a alege ce se potriveşte stilului dumneavoastră de viaţă. Relaţiile amoroase beneficiază de un impuls pozitiv în această perioadă, sub influenţa lui Venus.

GEMENI (22 mai - 21 iunie)

Şi pentru nativii acestui semn, perioada următoare este benefică laturii romantice şi vieţii amoroase. De asemenea, interesul pentru activităţile culturale va creşte semnificativ. Veţi intra într-o fază în care împărtăşirea unor informaţii sensibile ar putea fi foarte profitabilă. Acasă veţi simţi nevoia unei schimbări şi vă veţi dedica timpul mai mult distracţiei.

RAC (22 iunie - 23 iulie)

Din punct de vedere financiar, vă veţi simţi mai relaxaţi şi optimişti. Prezenţa lui Jupiter vă poate îndemna să cheltuiţi mai mult, dar vă şi motivează să căutaţi modalităţi de a câştiga suplimentar. În plus, un nou motiv de concentrare asupra vieţii de familie va încuraja conversaţiile ca modalitate de a creşte armonia de acasă. Discuţiile constructive din familie v-ar putea împinge să demaraţi un proiect pe care l-aţi cam amânat.

LEU (24 iulie - 23 august)

Citeste si: S-a eliberat dispensa de cinci zile. Românii pot petrece Crăciunul cu întreaga familie - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Deşi sunteţi optimişti şi plini de energie, situaţia de acasă vă cam oboseşte. Din fericire, o problemă destul de serioasă pare să fie rezolvată în curând, ceea ce vă va ajuta să simţiţi că lucrurile se pot îmbunătăţi. Când vine vorba despre a vă face părerea cunoscută, încercaţi să fiţi cât puteţi de echilibraţi. Luaţi în considerare nevoile tuturor. Din punct de vedere financiar, simţiţi nevoia de a vă lăfăi, dar unele cheltuieli mai mari le veţi merita.

FECIOARĂ (24 august - 23 septembrie)

Latura spirituală şi mistică a nativilor acestei zodii continuă să fie în centrul atenţiei, influenţa lui Jupiter încurajându-vă să acordaţi atenţiei misterelor şi viselor. Dorinţe arzătoare au şansa de a fi puse în practică, o relaţie amoroasă incipientă dezvoltându-se pasional. Oricum ar fi, lucrurile arată bine. Pe măsură ce Venus intră în zodia dumneavoastră, aveţi şansa de a vă gândi la imaginea personală şi la abordarea unui stil propriu.

BALANŢĂ (24 septembrie - 23 octombrie)

Veţi descoperi că vă este mult mai uşor să exprimaţi în cuvinte ceea ce simţiţi şi să fiţi mai articulaţi în general, cu Mercur care trece în zodia dumneavoastră în această perioadă. Viaţa socială continuă să fie o experienţă pozitivă aşa că aveţi grijă de acest aspect şi profitaţi. Veţi observa că beneficiile pot apărea şi la nivel romantic, nu doar profesional.

SCORPION (24 octombrie - 22 noiembrie)

Deşi viaţa dumneavostră din ultima vreme pare să fi fost destul de grea la nivel romantic şi social, păreţi să fi trecut prin furtună fără mari pagube. Deşi nu aţi scăpat complet de probleme, configuraţia astrală curentă adaugă putere şi susţinere, lucruri pe care le veţi aprecia. Aţi putea fi în centrul atenţiei sau poate ocupaţi o funcţie importantă, dar o parte din dumneavoastră ar dori să nu atragă atenţia sau să păstreze o limită privind intimitatea. Încurajarea prietenilor ar putea fi tot ceea ce aveţi nevoie pentru a rezista şi a reuşi.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie - 21 decembrie)

Ideea de a renunţa la tot şi a pleca spre necunoscut v-ar putea face cu ochiul, mai ales că şi Jupiter susţine astfel de sentimente. Pe de altă, prezenţa lui Mercur în Balanţă indică o oportunitate romantică. Dar aceasta poate să apară doar dacă sunteţi deschis spre socializare şi intrarea în noi cercuri. Ambiţiile privind cariera se activează, de asemenea, în această perioadă, şi ar fi de mare ajutor existenţa unui plan de atac care să vă grăbească paşii spre succes.

CAPRICORN (22 decembrie - 20 ianuarie)

Sunteţi într-o perioadă în care puteţi profita de orice parteneriat profesional şi puteţi dezvolta orice idee antreprenorială. Sunteţi concentraţi pe învăţare şi descoperirea de lucruri noi. Concentrarea pe relaţia profesională cu persoanele adecvate vă poate ajuta din punct de vedere profesional. Sfatul din partea unui profesionist ar putea fi ingredientul lipsă pentru o perioadă plină de succes.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie - 19 februarie)

Relaţiile romantice, profesionale sau de simplă prietenie continuă pe un drum pozitiv. Intrarea lui Mercur în Balanţă indică însă că ar cam fi momentul interacţiunii şi cu alte cercuri, aţi putea fi surprinşi de ce puteţi face cu ajutorul ideilor noi şi a atitudinii deschise. Bugetul dumneavoastră poate fi pe plus dacă aveţi un plan strict pe care să îl urmaţi fără greş. Aveţi nevoie de timp şi pentru relaxare, aşa că nu ignoraţi acest aspect.

PEŞTI (20 februarie - 20 martie)

Experienţele pozitive din domeniul profesional vă dau încredere, încurajându-vă să vă arătaţi adevăratul talent şi abilităţile. Simţiţi astfel că viitorul poate fi luminos. Este o perioadă bună pentru a căuta proiecte ce par a fi dificile, dar vor fi în mod clar profitabile. Relaţiile amoroase intră acum în centrul atenţiei. Veţi reuşi să vedeţi lucrurile legate de cineva apropiat într-o lumină nouă.

Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Răsturnare de situație în divorțul dintre Pepe și Raluca! Judecătorii au decis

Gina Pistol a rupt tăcerea. Iubita lui Smiley i-a șocat pe toți: ce operații estetice și-a făcut în sarcină?

Accident grav în Cluj! Un șofer de 22 de ani cu BMW a intrat într-un TIR

Bilanț Covid-19, 24 noiembrie! Peste 7.000 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies