HOROSCOP: Ce ne prezic astrele pentru saptamana 30 octombrie - 5 noiembrie

novalue

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereBerbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna este în opoziţie cu Soarele, iar ca semn guvernat de Marte, nimic nu vă este pe plac. La serviciu vă aşteaptă multe proiecte, aşa că nu pierdeţi timpul cu micile neînţelegeri. Prioritatea dumneavoastră sunt banii. Dacă sunteţi singur, nu treceţi neobservat. Nervozitatea şi sentimentele reprimate vă dau dureri abdominale.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pe lângă faptul că sunteţi un angajat devotat şi de încredere, mai sunteţi şi ambiţios. Către sfârşitul săptămânii, veţi primi o ofertă care pare o promovare, dar înainte de a accepta, cereţi sfatul cuiva cu experienţă şi aveţi grijă să semnaţi un contract bine plătit. Deja vă faceţi planuri pentru sărbători cu partenerul de viaţă. Dacă ţineţi cură de slăbire, nu exageraţi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Deşi sunteţi o persoană retrasă, aveţi nevoie de acţiune. Este esenţial să comunicaţi cu cei din jur, indiferent de locul de muncă. Dacă sunteţi la mijlocul carierei, în curând veţi ajunge în vârf. Cu cât veţi evita mai mult o relaţie pe termen lung, cu atât vă va fi mai teamă să căutaţi pe cineva. Teama de a nu fi iubit şi îndoiala vă slăbesc imunitatea.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Va fi o săptămână excelentă pentru cei care activează în domeniul imobiliar, al decoraţiunilor interioare şi al renovărilor. Vi se vor recunoaşte calităţile de maestru în bucătărie. Dacă lucraţi în domeniul medical, indiferent de profesie, daţi dovadă de multă compasiune. Partenerul de viaţă şi copiii vă arată cât de mult vă iubesc. Nu mâncaţi prea gras, ficatul ar putea avea de suferit.

Leu (24 iulie – 23 august)

Sunteţi un întreprinzător îndrăzneţ, organizat, ambiţios şi muncitor. Un proiect ia o turnură diferită în urma întâlnirii cu o persoană influentă. Indiferent de modul în care v-aţi început cariera, sunteţi făcut pentru succes. O iubire din trecut ar putea ieşi din nou la iveală. Pentru a vă păstra în formă, mâncaţi sănătos şi faceţi sport.

Fecioară (24 august – 23 septembrie)

Dat fiind că aveţi atâtea competenţe, vă este greu să vă alegeţi cariera. Dacă vă aflaţi la început de drum, nu vă pierdeţi încrederea. În dragoste sunteţi atât de rezervat, încât persoana iubită intră la bănuieli. Un stil de viaţă sănătos este tot atât de important ca şi încrederea în sine.

Balanţă (24 septembrie – 23 octombrie)

Dacă sunteţi în negocieri de afaceri, fiţi foarte prudent. Dacă ceva vi se pare în neregulă, stabiliţi o nouă întâlnire. În cazul în care vi se cer atribuţii suplimentare la serviciu, cereţi o mărire de salariu. În ciuda unei rupturi recente, perspectiva găsirii unui alt partener vă aduce zâmbetul pe buze. Dacă vă relaxaţi seara, veţi fi în formă dimineaţa.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Odată cu intrarea în zodia Scorpionului, mulţi dintre voi vor avea noroc. La serviciu, totul merge ca pe roate, vi se recunosc meritele şi nu este exclusă o mărire de salariu. În dragoste, vă deschideţi către noi experienţe şi s-ar putea să vă îndrăgostiţi de cineva din altă ţară. Sunteţi plini de energie, iar dacă suferiţi de o boală, vă veţi vindeca repede.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă aveţi afaceri în străinătate, s-ar putea să porniţi într-o călătorie pentru finalizarea unei vânzări sau cumpărări. În cazul în care vă căutaţi de lucru, un prieten influent vă va recomanda o slujbă bine plătită. Un fost partener, care nu a încetat niciodată să vă iubească, vă va cere a doua oară în căsătorie. O stare de stres în familie se va afla la originea unei afecţiuni pe care o credeaţi vindecată.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Muncitor şi tenace, se poate conta pe voi. Obiectivele se transformă în obsesie şi nu vă lăsaţi până ce nu le atingeţi. La mijlocul săptămânii viitoare, veţi obţine un mare succes financiar. În acord cu partenerul de viaţă, veţi cumpăra o casă mai mare. Marile decizii sunt stresante, iar odihna este necesară.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Trebuie să luaţi apărarea unui grup de oameni şi vă descurcaţi de minune. Munciţi mai mult, dar şi plata este pe măsură. Mulţi dintre voi vor plănui o călătorie în timpul sărbătorilor, mai ales în zonele însorite. Înainte de a pleca, efectuaţi analize medicale complete.

Peşti (20 februarie – 20 martie)

În plan profesional, vi se atribuie sarcini greu de dus la îndeplinire. Din întâmplare, un prieten care are mare nevoie de bani va accepta să vă ia locul pentru câteva săptămâni. Împreună cu persoana iubită, va trebui să vă redecoraţi locuinţa. Neliniştea se manifestă prin dureri abdominale.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate