Horoscop chinezesc 2022 Maimuță. Previziuni astrale pentru Anul Nou: Sănătate, dragoste, bani, carieră

Anul Tigrului de Apă le aduce nativilor Maimuță împliniri pe toate planurile. Vor avea parte de experiențe din care vor învăța, dar și pierde dacă fac alegerile greșite.

horoscop chinezesc 2022 maimuta
Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Horoscopul chinezesc în noul an promite timp prețios, plin de oportunități pentru cei născuți sub semnul Maimuței. S-ar putea să faceți câteva schimbări în viața voastră, dar asta ar trebui să vă bucure și să profitați de ocazie.

Abilitățile voastre vor fi remarcate de persoanele potrivite, de la care veți avea ce învăța. 

Horoscop chinezesc Sănătate 2022 Maimuță

Probleme majore de sănătate nu vor fi, însă trebuie să să vă detașați de senzațiile de anxietate și frică, pentru a nu vă îngreuna existența. Este un test dificil pentru nativi, însă este un pas esențial în viața lor prin care vor învăța cum să își stăpânească simțurile și cum să le controleze. astfel încât să le vină în ajutor.

Citeste si: Horoscopul chinezesc. Care sunt trăsăturile celor 12 zodii

Horoscop chinezesc Dragoste 2022 Maimuță

Astrele nu prea văd un sentiment de liniște când vine vorba de planul amoros. Reprezentanții zodiei vor rămâne cu un gust amar în urma experiențelor de dragoste de anul acesta. Este un an dificil, un an în care nativii nu își găsesc locul, nu găsesc persoana potrivită pentru ei, regăsindu-se de fiecare dată într-o ceață densă din care nu

știu cum să iasă. Dar priviți situația și din perspectivă pozitivă! Puteți și aveți mai mult timp să vă concentrați pe alte planuri, până când se va remedia problema dragostei.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Marin, după 5 ani de relație cu Adrian Brâncoveanu: „Nu am regrete deloc”. Ce decizie a luat fosta „Zână a Surprizelor"..- bzi.ro

Horoscop chinezesc Bani 2022 Maimuță

Anul 2022 este un an deosebit pentru finanță. Nativii își vor descoperi noi înclinații ori vor învăța lucruri foarte importante și utile ce îi vor ajuta să își ridice nivelul de calitate al muncii. Așadar, munca grea și dedicația se plătesc. Este important ca anul acesta nativii Maimuță să își cheltuiască banii exclusiv după propriile dorințe și propriul instinct, să nu își refuze dorințele cele mai arzătoare deoarece vor regreta cumplit. Anul Tigrului de Apă este foarte bun pentru a vă evidenția talentele, aptitudinile și targeturile.

Citeste si: Horoscop chinezesc Anul Maimutei. Cum sunt persoanele nascute in Anul Maimutei

Horoscop chinezesc Carieră 2022 Maimuță

Nativii Maimuță vor avea impresia, în special la începutul noului an, că viața lor profesională a devenit monotonă și aproape prea greu de suportat. Din acest moment, vor avea constant senzații de degradare sau stagnare și se vor subestima destul de mult. Lucrul acesta se va schimba, în momentul în care Maimuțelor li se prezintă oferte de nerefuzat, proiecte interesante pentru ele și noi oportunități de muncă care le vor ridica așteptările. Va fi un dr anevoios pentru nativii, un drum în care vor trebui să iasă din zona de confort, însă toate acestea vor merita la finalul zilei.

 

Sursă: horoscop.kudika.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Numerologie 2022. Care este vibrația anului 2022 și ce provocări se anunță

Horoscop Chinezesc 17 decembrie 2021.Previziuni astrale pentru ziua de vineri

Horoscop Chinezesc 16 decembrie 2021. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi

Persoane cu intenții rele intră fulgerător în viața Leilor, Vărsătorilor și a altor 3 zodii. Scorpionii își vor da seama că o persoană este doar pe interes

Șoc total în Ucraina! Și-a dat DEMISIA: Mă retrag din funcție

Beni nu a fost prezent la nunta Getuței Sterp. Mama Geta a clarificat situația în timpul petrecerii

Patrick Moratoglou, antrenorul Simonei Halep, scene incredibile: „Am lovit-o”

Doliu în sportul românesc! Un fost campion a fost găsit împușcat în cap, la Otopeni

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies