Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 17 - 23 iulie 2017: Certuri, lacrimi si despartiri! Doua zodii sufera enorm!

Citeste previziunile astrologice complete pentru saptamana 17 - 23 iulie 2017.

Distribuie pe:

Berbec

Accentul săptămânii este legat de veniturile pe care le obţii dintr-un loc de muncă. Pe de o parte primeşti drepturile salariale, favoruri sau informaţii preţioase legate de viitorul câştigurilor tale, însă pe de alta, nemulţumirile tale sufleteşti sunt fondate. Este bine să te rezumi la strictul necesar şi să laşi planurile de investiţii pentru o altă perioadă. Te poţi sfătui cu persoanele din anturajul apropiat, dar fără a le povesti prea multe despre tine şi intenţiile tale. Foarte importante sunt relaţiile familiale şi ambientul domestic, întrucât se deschide o etapă nouă. Schimbări de anvergură în plan amoros şi familial.

Taur

Eşti foarte energic la începutul săptămânii, fapt pentru care este bine să te ocupi pe îndelete de planurile tale personale. Şansele de înoire sunt mari şi cu efecte pe termen lung. Selectează priorităţile şi urmează-le îndeaproape. Miercuri şi Joi este rost de a primi bani sau cadouri dinspre locul de muncă, poate nu atât cât preconizai, dar suficient cât să-ţi rezolvi urgenţele şi nevoile imediate. Informaţii bune privitoare la salarizare şi la condiţiile de muncă. Persoanele din anturajul apropiat îţi sunt alături, fie cu discuţii interesante pe teme de larg interes, fie ajutându-te efectiv să-ţi rezolvi diverse. Finalul săptămânii îţi aduce alături familia. Un nou început!

Citeste continuarea pe Kfetele.ro.

Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

În două săptămâni de zile s-ar termina pandemia! Adrian Streinu-Cercel a spus clar ce ar trebui să facem

Dieta oloproteică: Soluția minune promovată de fosta soție a lui Ilie Năstase: A slăbit 32 de kilograme în timp record

Vor avea fericire maxima in casnicie toate aceste 8 zodii! E si a ta in top?

Zodii compatibile pe viata! Uite pe cine sa nu scapi!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies