Horoscop: Cum sa te comporti la prima intalnire, in functie de zodia lui

V-ati cunoscut la o petrecere sau prin intermediul unor prieteni comuni, ati facut schimb de numere de telefon, iar acum urmeaza sa iesiti la prima intalnire. Ce poate fi mai frumos si mai palpitant de atat?

Distribuie pe:

Autor:

Insa, emotiile sunt la fel de mari pentru amandoi, si in mod sigur nu ai vrea sa faci ceva gresit, care sa-l faca sa nu-si doreasca si alta intalnire cu tine.

fara descriere

Afla cum trebuie sa te comporti la prima intalnire, in functie de zodia lui:

Berbec

Desi in interior este un Berbec pasional, nu va lasa acest lucru sa se vada la o prima intalnire cu o persoana care ii place. In general, abordeaza o atitudine destul de rezervata, distanta, afiseaza un aer misterios, care provoaca in acelasi timp.

Ca loc pentru o prima intalnire va prefera o discoteca, pentru a evita discutiile penibile si pentru a putea dansa cat mai senzual cu persoana cu care a iesit.

Apropo de discutii, discutiile cu un Berbec la o prima intalnire trebuie sa contina in general poante istete si usor intepatoare sau, in orice caz, cu dublu inteles.

Taur

Cand iese cu cineva pentru prima oara, Taurului nu ii va fi deloc penibil sa poarte o conversatie prieteneasca. Este o carte deschisa, in acelasi timp fiind simpatic, dar si senzual.

In general, la o prima intalnire, un Taur se va imbraca provocator si extravagant.
Ca loc de prima intalnire, Taurul va prefera o cafenea scumpa unde sa poti vorbi cu el ore in sir. Subiectele de discutie sunt punctul lui forte, intotdeauna un Taur va gasi subiecte comune.

Gemeni

La o prima intalnire, un nativ al zodiei Gemeni este dechis si jovial, incearca sa poarte conversatii pe teme cat mai variate si vorbeste mult despre sine. In realitate, nu este deloc deschis, iar sincer nici pe de-o parte. De asemenea, despre relaxat nici nu poate fi vorba.

La o prima intalnire, Geamanul va fi un maestru al conversatiei. Atentie insa, caci nu spune lucruri pe care le crede, ci numai pentru a provoca discutii din care sa afle mai multe despre persoana cu care are intalnire.

Ca loc de prima intalnire, ar fi ideala o iesire la teatru, intr-un muzeu sau la cinema, pentru a avea despre ce vorbi, dar si la o terasa este o idee buna. Cel mai important lucru este comunicarea.

Rac

La o prima intalnire, Racul va fi destul de distant. Nu se simte confortabil in general in preajma persoanelor pe care nu le cunoaste, chiar daca nu o arata si nu se omoara dupa discutii nesfarsite. Prin urmare, va aborda o atitudine mai degraba misterioasa. Va da replici subtile si pline de umor si subinteles si va intepa un pic daca va gasi ocazia.

Prefera intalnirile in parc, plimbarile lungi, dar cum nu stapanesc prea bine conversatiile penibile de la inceput, ar fi preferabil un film pentru a avea subiect de conversatie si pentru a trece mai repede peste momentele stanjenitoare.

Citeste si celelate zodii

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate