Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019! Ce vă prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste

Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019. Iată ce v-au pregătit astrele pentru sfârșitul de săptămână. Vedeți cum stați la capitolul sănătate, bani și dragoste.

Distribuie pe:

Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019! Ce vă prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste

Berbec - Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019

Vă gândiți tot mai serios să plecați undeva cu persoana iubită. Asta pentru că vă doriți cu ardoare trecerea la o nouă etapă a relației și începeți să puneți la cale întregul plan.

Taur

În sfârșit vă faceți timp și pentru voi și vă acordați atenția de care aveți nevoie. Este momentul să mergeți la salonul de înfrumusețare pentru mici artificii.

Citeste si: Zodiac chinezesc SEPTEMBRIE 2019. Energiile zodiei tale sunt interpretate de înțelepții din Orient

Citeste si: Horoscopul zilei- zodiacul chinezesc. Este o zi de cotitură pentru cei din semnul Șobolanului. Tu știi ce semn esti în cel mai precis horoscop al lumii?

Citeste si: Previziuni sumbre pentru luna septembrie! Specialistul în astrologie Ioan Burculeț: ”Fenomenul morții se va manifesta pregnant”

Gemeni

Potrivit Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019, lucrurile încep să se așeze pentru nativii din Gemeni. După o lungă perioadă de instabilitate emoțională, aceștia încep să-și găsească liniștea. Încep să se vadă primele semne de seriozitate și implicare.

Rac

Racii iau tot mai în serios posibilitatea de a-și schimba locul de muncă sau chiar de a se muta în alt oraș. Își doresc cu ardoare un nou început și asta ar fi punctul de plecare.

Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019! Leu

Leu - Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019

Pentru Lei se anunță un weekend plin de bucurii. Astăzi există posibilitatea să primească cadouri sau renumerații. Au crescut în grad sau au ceva important de celebrat. Vă așteaptă o zi și o noapte extrem de ocupată.

Fecioară

Fecioarelor nu le stă capul la nimic altceva decât la familie. Nativii din Fecioară își doresc o familie întregită sau doar un alt membru mic. Nu trebuie să luați decizii pripite sau de unul singur, cel mai bine este sa spuneți lucrurilor pe nume la o cină romantică.

Citeste si: Mariana Cojocaru, dezvăluiri ŞOCANTE despre crimele din Caracal! Astrologul lansează o ipoteză halucinantă!

Balanță

Potrivit Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019, Balanțelor li se propune o afacere nouă sau un proiect nou și aveți tendința de a refuza din cauza persoanei care este implicată. Este recomandat să fiți diplomați și să lăsati prejudecățile, aveți doar de câștigat daca faceți asta.

Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019! Ce vă prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste

Scorpion

Scorpionii au nevoie de o schimbare în viața lor și încep exact cu mediul în care locuiesc. Weekendul va fi plin cu tot felul de idei si planuri, ba chiar se anunță o petrecere alături de partenerul de viață.

Săgetător - Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019

Săgetătorii se simt la răscruce de drumuri, în fața unei alegeri importante, un lucru pe care-l urâți și l-ați amânat cât ați putut. Nu trebuie să vă descurajați. Există posibilitatea să luați cea mai bună decizie.

Capricorn

Capricornii sunt energici si diplomați, aceasta fiind cea mai bună combinație pentru încheierea celor mai grele afaceri. Pentru munca depusă sunteți pe cale să primiți o renumerație consistentă.

Citeste si: Horoscop octombrie 2019. Evenimente astrologice pentru fiecare zodie în parte

Citeste si: Previziunile zodiacale pentru săptămâna 16- 22 septembrie! Zodia care va avea parte de câștiguri financiare

Citeste si: Echinocțiu toamnă 2019. Când are loc echinocțiul și când trecem la ora de iarnă

Vărsător

Vărsătorii sunt toată ziua pe drumuri și vor face multe controale din cauza problemelor de sănătate care vă joacă feste. Este recomandat să nu vă stresați prea tare și să aveți încredere în medici. Este indicat să vă bucurați de sprijinul partenerului de viață.

Pești - Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019

Potrivit Horoscop de weekend 20-22 septembrie 2019, Peștii au șanse reale la un post la care aspiră de mult. Este recomandat să vă pastrați calmul și să cautați cele mai bune referințe. Dacă munciți puțin și vă arătați interesul aveți sorți de izbândă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate