Horoscop februarie 2020. Zodii cu probleme în dragoste

Horoscop februarie 2020. Luna februarie nu vine numai cu vești bune în amor, așa cum speră toți nativii din zodiac.

Distribuie pe:

Horoscop februarie 2020. Zodii cu probleme în dragoste


In articol:

Horoscop februarie 2020. În luna îndrăgostiților, trei zodii au parte de probleme în dragoste.

Astrele vin cu vești rele pe plan amoros pentru mai mulți nativi din zodiac, asta din cauză că Venus, planeta iubirii, va face o serie de careuri cu planetele grele din semnul Capricornului.

Horoscop februarie 2020. Berbec

Trebuie să știți de la început că sunteți cei mai afectați de aceste fenomene! Chiar dacă Venus vă vizitează și vă oferă chef de iubire, vă loviți de multe dificultăți.

Aveți tendință să dați vina pe partener sau pe admiratori, dar de fapt problema este la voi. Deși nu pare, nu aveți deloc încredere în voi și proiectați acest lucru în relația cu ceilalți.

Horoscop februarie 2020. Zodii cu probleme în dragoste

Horoscop februarie 2020. Balanță

Horoscop februarie 2020. Vă copleșiți partenerul cu gesturi de afecțiune sau romantism, iar acesta va fi rece, conflictual și mofturos.

Eforturile voastre vor fi în zadar. Însă, să nu credeți că sunteți de vină cu ceva! Pur și simplu, partenerul trece printr-o perioadă neplăcută și nu are dispoziția necesară să fie atent la nevoile voastre.

Citeste si: Horoscop dragoste 2020. Cei mai pasionali și loiali iubiți. Zodii de bărbați care merită atenția oricărei femei

Citeste si: Amalia horoscopista, ultima zi alături de Răzvan și Dani: "Profesional face un pas uriaș" - Bruneta și-a luat adio cu lacrimi în ochi

Citeste si: 2020 e an bisect. Superstiții în anul în care luna februarie are 29 de zile

Horoscop februarie 2020. Capricorn

Capricornii au o mulțime de inițiative și propuneri legate de petrecerea timpului împreună cu persoana iubită, însă aceasta respinge tot.

Horoscop februarie 2020. Vrea să stea acasă și să nu cheltuiască bani. Sau va fi reținută de nenumărate ori peste program la serviciu și nu va dori să facă nimic în acest sens. Astrele vă recomandă să nu aveți mari așteptări de la partener.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate