Horoscop mai 2020. Trei zodii care atrag banii ca un magnet în această lună

Horoscop mai 2020. Luna mai începe cu mari surprize pentru anumiți nativi din zodiac! Deși ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, trei zodii nu vor duce lipsa banilor. Iată cine se numără printre norocoși.

Horoscop mai 2020. Trei zodii care atrag banii ca un magnet în această lună

In articol:

Horoscop mai 2020. Trei zodii care atrag banii ca un magnet în această lună
Horoscop mai 2020. Trei zodii care atrag banii ca un magnet în această lună

Horoscop mai 2020- Fecioară

Nu mai este un secret că în zodia Fecioara s-au născut cei mai mulți bogați. Acești nativi au calități de milionari, sunt oameni tenace și perseverenți. În luna mai, nu vor exista probleme financiare pentru acești nativi. Ba mai mult decât atât, apar venituri neașteptate. Pentru anumiți nativi, există posibilitatea și pentru apariția unei moșteniri fabuloase!

Horoscop mai 2020- Leu

Nu doar Fecioarele sunt favorizate în luna mai, Leul atrage și el norocul de partea lui. Aceștia sunt unii dintre cei mai norocoși nativi, având șanse să se îmbogățească peste noapte în luna mai. La locul de munca, totul le merge ca pe roate și este foarte posibil să apară și o avansare. Această avansare atrage și creșterea veniturilor.

Horoscop mai 2020- Scorpion

Scorpionii au o intuiție deosebită care îl ajută să detecteze oportunitățile sau afacerile avantajoase. În a doua jumătate a lunii mai, pot apărea venituri neașteptate pentru nativii din Scorpion. Această lună este una cu noroc și pentru un câștig considerabil la loto.

Horoscop mai 2020. Trei zodii care atrag banii ca un magnet în această lună
Horoscop mai 2020. Trei zodii care atrag banii ca un magnet în această lună

Trei zodii pentru care iubirea primează, nu banii

Dacă la bani este clar cine are noroc, există trei nativi din zodiac care iubesc mai mult.

Trei semne zodiacale sunt cu adevărat dispuse să se sacrifice pentru oamenii pe care îi iubesc. În timp ce altele sunt interesate doar de propria persoană. Fecioarele se pare că au noroc și la bani, însă știu să prețuiască și iubirea.

Horoscop dragoste. Care sunt cele trei zodii care iubesc cu adevărat

Horoscop dragoste- Taurul

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

În momenul în care auziți un Taur că nu mai poate, trebuie să fiți siguri că a fost atinsă limita limitei și asta deoarece această zodie poate mult și bine. Nativii din Taur îndură fără să crâcnească, trag la jug chiar și atunci când sunt îngenuncheați, își trag sufletul și merge mai departe, chiar și în momentul când oricare altă zodie ar fi renunțat demult. Taurii sunt devotați partenerului său, aceștia nu trădează niciodată și sunt destul de toleranți cu greșelile partenerului. Un Taur nu uită niciodată, dar iartă și merge mai departe. Taurii țin mult la ideea de familie, își iubesc casa și se dau peste cap pentru binele partenerului.

Horoscop dragoste. Taurii nu își fac ușor o relație și se lasă greu cuceriți, fiind și foarte greu de mulțumit. Însă, în momentul în care ați reușit asta, aveți alături partenerul ideal. Pe cât este de cu picioarele pe pământ și bine ancorat în realitate, pe atât de romantic este Taurul și capabil de sacrificii pentru oamenii dragi. Taurii au și ei un defect. Din cauza faptului că iubesc mult, aceștia au tendința să devină mult prea geloși și posesivi, de multe ori și atunci când nu este cazul.

În cazul în care nu credeți în monogamie și nu vă puteți limita, așadar, la un singur partener, este recomandat să nu aveți relație cu un Taur! Cu toate că este partenerul ideal, totul până când află că-l înșelați! Lucru asta se aplică și în cazul prietenilor. Taurul este în stare să sacrifice orice pentru voi, însă în momentul în care l-ați tradat, un Taur vede roșu în fața ochilor și e mai bine să fugiți!

Horoscop dragoste- Fecioara

Fecioarele, pe cât de sensibile, pe atât de responsabile. Sunt genul de partener pe care te poți baza întotdeauna. Acestea nu trădează oamenii pe care îi iubește și sunt tot timpul prinse între diverse persoane, pe post de împăciuitor. Fecioarele nu suporta să știe că oamenii din jurul sunt certați unii cu alții și fac tot ce le stă în putință să-i ajute să-și rezolve problemele.

Citeste si: Horoscop chinezesc. Ce ne rezerva luna mai, in funcție de zodie, explica Izabela Cristea, specialist în metafizică chineză| VIDEO

Citeste si: Horoscop luna mai 2020- Previziunile astrologice ale lunii mai

Citeste si: Horoscop dragoste. Trei zodii care sunt în stare de orice pentru oamenii dragi

 

Chiar și așa, ar trebui să aveți grijă cum vorbiți cu Fecioarele pentru că pot fi foarte ușor de rănit. Nu este bine să vorbiți urât și jignitor la adresa membrilor familiei sale, este recomandat chiar să nu-i ironizați realizările profesionale și nu-i închideți ușa în nas când are nevoie de ajutor pentru că nu uită niciodată.

Horoscop dragoste. Pe plan amoros, Fecioara este sinceră, onestă și fidelă. Este rar întâlnită o Fecioară care înșală. Acestea foc tot ce le stă în putință pentru ca relația lor de dragoste să reziste și de multe ori lasă de la ele, doar pentru a fi bine. Mare atenție, chiar și Fecioarele au o limită! Este îndepărtată, însă atunci când este atinsă, nu va mai putea fi întoarsă din drum!

Horoscop dragoste- Capricorn

Nativul din Capricorn este acel prieten care îți răspunde la telefon la orice oră din zi sau noapte, pentru care nu există „nu pot” atunci când cineva are nevoie de ajutor. Atunci când vine vorba de persoana iubită, Capricornii pot muta munții din loc și nu există sacrificiu prea mare pentru fericirea celor apropiați lui.

Capricornii sunt exigenți cu ei, dar și cu cei din jur lor, iar din această cauză pot fi catalogați drept ciudați. Însă, chiar și așa, dacă ajungi să le câștigi încrederea, vei vedea partea lor emoțională, compasiunea și capacitatea de sacrificiu.
Horoscop dragoste. Capricornii sunt reținuți în dragoste, din cauza că în permanență au nevoie de siguranță și stabilitate. Acești nativi par reci la început, indiferenți, neinteresați de a se lega sentimental, însă pe măsură ce se îndrăgostesc, partenerul se bucura de fidelitatea și devotamentul Capricornului.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop luna mai 2020 - Previziunile astrologice ale lunii mai

Horoscop dragoste. Trei zodii care sunt în stare de orice pentru oamenii dragi

Zodiile care nu pot sa practice abstinenta sexuala

Bianca Drăgușanu o acuză pe menajera lui Alex Bodi că minte: „În fața judecătorilor nu va putea minți”

Este OBLIGATORIU pentru toţi românii! Florin Cîţu, anunţ de ultimă oră: Nu ne putem permite

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Imagini stranii pe cer. Un fenomen ciudat a apărut din senin. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies