Horoscop noiembrie 2013! Tot ce-ti rezerva astrele

Luna noiembrie se anunta furtunoasa si nu numai din pricina vremii, ci si din punct de vedere al alinierii planetelor.

Distribuie pe:

fara descriereZodiacal, se anunta schimbari majore in viata fiecarui om si tocmai din cauza alinierii planetelor ce are loc luna aceasta.

Berbec. Berbecul este o zodie de foc, iar persoanele purtatoare ale acestei zodii, sunt persoane foarte increzatoare in fortele proprii, iar luna noiembrie le poate echilibra viata personala si viata profesionala, plusand mai mult pe viata de familie.

Taur. Este posibil ca taurul, o zodie de pamant, sa aiba parte de aventura vietii lui in luna noiembrie. Are parte de cuceriri, aventuri de o noapte, petreceri pana in zori, dar ai grija la sanatate spre sfarsitul lunii.

Gemeni. Gemenii au un caracter dual, pe care atunci cand simt nevoia il folosesc in avantajul lor. Din punct de vedere sentimental, luna aceasta pare sa iti aduca multe furtuni care se lupta sa iti treaca pragul, ai grija sa inchizi bine usile si sa fi mai cumpatat in declaratii.

Rac. Racul va lega foarte multe prietenii in luna aceasta. Ai grija la consumul excesiv de alcool, caci este posibil ca aceste prietenii sa fie o enigma pentru tine atunci cand te vei trezi din betie. Pe partea sentimentala nu stai prea bine, tocmai pentru ca iti place prea mult viata de noapte.

 

CITESTE MAI MULTE PE LYLA.RO


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate