Horoscop săptămânal, 17 - 23 ianuarie 2022. Astrologul Ana Maria Ticea anunță stări de irascibilitate. Zodia care se precipită în luarea unor decizii

Ana Maria Ticea, astrologul WOWBIZ.ro, anunță care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022.

Autor: Daniela Radan

In articol:

Ana Maria Ticea, astrologul WOWBIZ.ro, vă prezintă ce spun astrele pentru săptămâna 17-23 ianuarie 2022. Astfel, Luna Plină în Rac de pe 18 ianuarie îi va face pe nativii unor zodii să devină irascibili și să se lase ghidați de impuls. În plus, Soarele în Vărsător de pe 20 ianuarie va aduce o stare de libertate pentru multe semne astrale. Iată mai multe detalii pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Berbec

Berbecii au parte de o săptămână tensionată la serviciu, astfel că, aceștia vor simți o stare de iritare nefondată, iar conflictele cu colegii sunt la un pas de a fi declanșate. Este recomandat să fiți cumpătați și să încercați pe cât posibil să nu vă lăsați mânați de impulsul de moment.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Taur

Săptămâna 17-23 ianuarie pentru Tauri va fi plină de reflectare. Nativii din această zodie încearcă să revitalizeze viața profesională și cea personală. Astfel că, aceștia sunt în căutare permanentă de idei și încearcă să ajungă la cea mai bună reorganizare, care să le îmbunătățească viețile.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se află într-un impas atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

Aceștia caută soluții pentru a rezolva problemele apărute recent și se gândesc serios la schimbări drastice. Gemenii sunt sfătuiți să nu se bazeze pe cei din jur în această săptămână și să facă ce simt că le va fi de folos în viitor.

Horoscop săptămânal, 17 - 23 ianuarie 2022. Astrologul Ana Maria Ticea anunță stări de irascibilitate și posibilitatea luării de decizii la nervi

Horoscop săptămânal, 17 - 23 ianuarie 2022. Gemeni

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Rac

Săptămâna 17-23 ianuarie le aduce Racilor datoria de a lua mai multe decizii importante.

Nativii acestei zodii trebuie să fie atenți la ce își doresc și să nu se lase influențați de cei din jur. Tot Racii vor fi nevoiți să își regândească strategiile financiare.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Leu

Nativii din zodia Leu se vor simți obosiți săptămâna aceasta și vor fi cu gândul numai la vacanțe și la odihnă. De asemenea, unii Lei vor regândi strategiile legate de muncă și vor reflecta la schimbarea job-ului. Este recomandat să fiți răbdători și să acționați în cauză.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Fecioară

Fecioarele au parte de o săptămână dinamică. Acestea se vor întâlni cu prieteni vechi și vor povesti despre viață. Totodată, acestea dau dovadă de solidaritate, gândindu-se la cum îi pot ajuta pe cei din jur. Unele Fecioare au planuri noi de viață și se gândesc la decizii radicale.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Balanță

Nativii din zodia Balanță sunt predispuși la a provoca multe conflicte în săptămâna 17-23 ianuarie. De asemenea, Balanțele dau dovadă de mult ego și de nepăsare. Este recomandat să evitați stările conflictuale atât acasă, cât și la serviciu.

Citeste si: Anul nou chinezesc 2022. În ce perioadă este și care sunt cele mai importante previziuni pentru noul an

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o săptămână încărcată emoțional. Astfel, nativii acestei zodii se vor gândi întruna la problemele altora și se vor consuma din cauza suferinței celor din jur. Totodată, unii Scorpionii sunt cu gândul la vacanță și la cum pot evada mai rapid din cotidian. Este recomandat ca în aceste zile să acordați o atenție sporită la drumuri și acte.

Horoscop săptămânal, 17 - 23 ianuarie 2022. Astrologul Ana Maria Ticea anunță stări de irascibilitate și posibilitatea luării de decizii la nervi

Horoscop săptămânal, 17 - 23 ianuarie 2022. Scorpion

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Săgetător

Nativii din zodia Săgetător vor simți nevoia să poarte mai multe discuții serioase cu partenerul de viață și vor simți nevoia de susținere din partea celor dragi. Săgetătorii vor să echilibreze balanța și să aibă un trai liniștit. Atenție la cheltuieli. Veți fi predispuși la a arunca cu banii în stânga și în dreapta în aceste zile.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Capricorn

Capricornii se vor baza foarte mult pe partener în această săptămână. Atenție însă la modul în care comunicați cu acesta și cum îi transmiteți intențiile voastre. De asemenea, este recomandat să acordați o atenție sporită și la locul de muncă.

Citeste si: Horoscop chinezesc IANUARIE 2022. Află ce îți rezervă astrele în luna ianuarie

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Vărsător

Vărsătorii vor simți o mare nevoie de odihnă în aceste zile. Tot efortul depus până în prezent își spune cuvântul și îi face pe nativii acestei zodii să nu mai dea randament. Săptămâna 17-23 ianuarie este una perfectă pentru a face investiții. Urmați-vă intuiția.

Horoscop 17-23 ianuarie 2022. Pești

Nativii din zodia Pești se vor bucura de momente de neuitat alături de partener și se vor deconecta complet de muncă și responsabilități. Este recomandat să nu vă bazați pe cei din jur și să dați frâu liber imaginației. Creativitatea vă va ajuta să ieșiți din cotidian.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies