Horoscop săptămânal, 24 - 30 ianuarie 2022. O zodie pune punct relației toxice cu partenerul

Ana Maria Ticea, astrologul WOWbiz.ro, anunță care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 24 - 30 ianuarie 2022.

Autor: Daniela Radan

In articol:

Ana Maria Ticea, astrologul WOWbiz.ro, vă prezintă ce spun astrele pentru săptămâna 24- 30 ianuarie 2022. Astfel, în prima zi a săptămânii, Marte intră în Capricorn, ceea ce înseamnă că unele zodii vor avea un simț practic mai dezvoltat. Totodată, Mercurul în Capricorn de pe 26 ianuarie va face ca unele persoane să fie deosebit de pragmatice. La sfârșitul săptămânii, pe 29 ianuarie, Venus intră în Capricorn și se anunță rezolvări financiare.
Iată mai multe detalii pentru fiecare zodie în parte!

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Berbec

Săptămâna 24- 30 ianuarie pentru Berbeci va fi în general liniștită și contemplativă. Aceștia vor relua discuții profesionale și vor regândi anumite proiecte legate de muncă. În ceea ce privește planul personal, nativii din zodia Berbec vor contempla foarte mult la cum îi pot ajuta pe cei dragi.

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Taur

Taurii au parte de o săptămână plină de conexiuni spirituale. Totodată, nativii acestei zodii se gândesc serios să se mute și să o ia de la capăt în altă zonă a orașului sau chiar peste hotare. Unii Tauri dezvoltă o relație la distanță și se vor afla constant pe drumuri.

Horoscop săptămânal, 24 - 30 ianuarie 2022. Astrologul Ana Maria Ticea anunță rezolvarea unor probleme financiare. O zodie va pune punct relațiilor toxice

Horoscop săptămânal, 24 - 30 ianuarie 2022. Taur

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Gemeni

Nativii din zodia Gemeni simt nevoia de intimitate și spațiu personal zilele acestea. De asemenea, Gemenii sunt foarte implicați în afaceri, reușind să încheie parteneriate importante pentru cariera lor. În plus, persoanele din această zodie au parte de rezolvările financiare mult așteptate.

Citeste si: Tradiții de Anul Nou Chinezesc 2022. Obiceiuri și ritualuri care se practică în Anul Tigrului de Apă

Citeste si: De ce să pui bani în ghiveciul cu flori. Experții financiari recomandă tuturor acest truc- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Rac

Săptâmâna 24- 30 ianuarie pentru Raci va fi plină de clarificări. Astfel, nativii acestei zodii vor purta multe discuții cu partenerul de viață, pentru a rezolva probleme neîncheiate. De asemenea, pe plan profesional, Racii vor intra în parteneriate foarte benefice pentru ei.

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Leu

Leii vor pune țara la cale în aceste zile, astfel că, aceștia au o multitudine de planuri legate de muncă și sănătate. Aceștia își fac o nouă strategie profesională, iar legat de sănătate, Leii se simt într-o formă extraordinară.

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Fecioară

Nativii din zodia Fecioară dau dovadă de multă creativitate săptămâna aceasta. Unele Fecioare vor fi săgetate de cupidon, astfel că, se vor îndrăgosti, iar alții vor reconfirma noi planuri și relații. Fecioarele care au copii le vor dedica în aceste zile o atenție sporită celor mici.

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Balanță

Zilele acestea, Balanțele simt nevoia mai mult ca oricând de cei dragi. Acestea se vor reconecta emoțional cu persoanele iubite și se vor baza foarte mult pe ele. Totodată, unele persoane din zodia Balanță fac planuri legate de casă și se gândesc serios la o reamenajare.

Citeste si: Cine este cea mai geloasă zodie. Posesivitatea ei este copleșitoare

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Scorpion

Scorpionii au parte de o săptămână plină de însemnătate, astfel că, zilele acestea își vor reconfirma linia de destin. De asemenea, persoanele născute sub semnul acestei zodii se pot specializa în domeniul visat, iar altele se vor afla mereu pe drumuri, pentru rezolvarea unor acte importante.

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Săgetător

Săgetătorii se bucură în aceste zile de foarte multă creativitate, pe care o vor fructifica într-un mod inedit. Din punct de vedere financiar lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine, însă, este recomandat să fiți prudenți cu cheltuielile.

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Capricorn

Săptămâna aceasta pentru Capricorni va fi una liniștită și plină de contemplare. Astfel că, nativii acestei zodii au nevoie să se gândească la ei, la imaginea lor și să încerce să se împace cu propria persoană. În plus, pe plan amoros lucrurile se vor îndrepta, iar Capricornii se vor simți din ce în ce mai bine cu partenerul.

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Vărsător

Nativii din zodia Vărsător se vor simți epuizați zilele acestea și vor tânji la odihnă. Unele persoane aflate sub semnul acestei zodii se vor redescoperi și vor începe să se accepte și să se prețuiască pe ele însele pentru ceea ce sunt. De asemenea, unii Vărsători pot încheia o relație toxică care le dă mari bătăi de cap în ultima vreme.

Horoscop săptămânal, 24 - 30 ianuarie 2022. Astrologul Ana Maria Ticea anunță rezolvarea unor probleme financiare. O zodie va pune punct relațiilor toxice

Horoscop săptămânal, 24 - 30 ianuarie 2022. Vărsător

[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop 24- 30 ianuarie 2022. Pești

Peștii nu sunt prea energici săptămâna aceasta, astfel că, aceștia vor să lenevească la infinit. Unii Pești se vor întâlni cu prietenii și vor afla secrete, pe care nu și le închipuiau vreodată. În plus, Peștii se vor recalibra social și profesional.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop chinezesc FEBRUARIE 2022. Previziuni astrale în luna iubirii

Tradiții de Noul An Chinezesc 2022. Obiceiuri care se respectă în Anul Tigrului de Apă

30 de trăsături de caracter ale femeilor din zodia Vărsător. Cum iubește femeia Vărsător

Horoscop 25 Mai 2022: un moment important al vietii tale incepe astazi

Vladimir Putin A DAT ORDINUL chiar în această seară: Ofensiva este una dintre cele mai mari din Europa

Adela Popescu și Radu Vâlcan au probleme în căsnicie? „Nu există ieșire din situația respectivă”

Noi probleme în viața lui Liviu Dragnea! Istoria se repetă. „E Irina Tănase la indigo!”

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies