Horoscop. Trei zodii care se îmbolnăvesc des

Horoscop. Astrologii susțin că există anumiți nativi din zodiac care se îmbolnăvesc mai usor. Astrologia medicală îi clasează pe Raci în topul zodiilor care se îmbolnăvesc des, fiind urmați de Fecioare și Vărsători.

Distribuie pe:

Horoscop. Trei zodii care se îmbolnăvesc des

Horoscop. Trei zodii care se îmbolnăvesc des


In articol:

Rac

Stomacul, flora intestinală și digestia se află sub influența zodiei Rac. Pentru Raci este important să aibă o viață echilibrată și cât mai organizată, să evite amplificarea stresului pentru că acesta îi va afecta nu doar psihic, cât și fizic, și anume digestia.

Citeste si: Horoscop octombrie. Zodii care își găsesc sufletul pereche luna asta

Citeste si: Învață să slăbești cu celebrul Carlos L’Abbate! Ce înseamnă yogilates: ”Este o combinație între yoga și pilates, cu exerciții de meditație și mișcări pentru întărirea mușchilor”

Citeste si: Horoscop 2020. A apărut primul horoscop complet - Anul succesului și al dorințelor împlinite

Racii au probleme cu stomacul și cu fierea din cauza grijilor și oboselii, aceștia mai pot avea puncte sensibile precum dantura și genunchii.

Horoscop. Trei zodii care se îmbolnăvesc des

Fecioară

Dintre toate zodiile, Fecioarele sunt extrem de atente cu sănătatea lor, sunt cunoscute pentru faptul că sunt ordinate, grijulii, ba chiar ipohondre, atunci când știu că au anumite slăbiciuni.

Toate astea pornesc de la faptul că zodia Fecioară este responsabilă de sistemul nervos care pune în mișcare întregul organism. Nu este de mirare că, în perioadele dificile, Fecioarele nu se pot odihni, sunt neliniștite și au probleme cu digestia. Există cazuri grave în care unele Fecioare ajung să sufere de ulcer.

Gleznele și gambele sunt alte puncte vulnerabile ale Fecioarelor.

Citeste si: Zodiile norocoase ale toamnei. Horoscop octombrie 2019 vine cu vești excelente pentru acești nativi

Citeste si: Zodiile care întorc banii cu lopata în luna octombrie

Citeste si: Echinocțiu toamnă 2019. Când are loc echinocțiul și când trecem la ora de iarnă

Horoscop Vărsător

Horoscop. Vărsătorii au tot felul de slăbiciuni, însă dulciurile, mâncărurile grase și sățioase sau alcoolul sunt printre cele mai întâlnite. Grăsimile și zahărul sunt inamicii lor principali. Oricât ar fi de rezistenți, Vărsătorii duc o viață haotică, mănâncă pe apucate și hrană de proastă calitate, iar din acest motiv apar problemele de sonătate. Aceștia suferă de obezitatea, diabetul sau arterele înfundate.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate