Horoscop! Trucuri pentru a-l seduce de la prima intalnire, in functie de zodie

Dacă vrei să ai succes garantat din prima cu bărbatul pe care îl placi, trebuie să ţii seama de caracteristicile semnului lui zodiacal. Află cum să îl impresionezi!

Distribuie pe:

fara descriereScorpion

Dacă eşti sinceră cu el încă de la prima întânire, chiar dacă adevărul doare uneori, cu siguranţă ai un plus în faţa acestui nativ. Vorbeşte deschis despre orice şi arată că nu ai nimic de ascuns, va vrea să te ia acasă imediat în acest fel!

Săgetător

Încearcă să aduci ceva nou şi să pari cât de originală poţi, acest nativ nu vrea să te încadrezi în tiparul tipic feminin. Fii tupeistă, încrezătoare în forţele proprii şi deloc pudică, cu siguranţă îl vei seduce din prima.

Capricorn

Acest nativ este destul de conservator şi aşteaptă de la tine seriozitate şi responsabilitate. Încearcă să fii fermă şi nu prea jucăuşă de la prima întâlnire, pe parcurs te poţi face cunoscută la adevărata valoare, iar lui chiar îl va plăcea.

Varsător

Aceste nativ se va lăsa impresionat de sinceritatea ta şi înţelegerea pe care i-o oferi cu privire la ceea ce îţi povesteşte la primele întâlniri. Doar atunci când îi spui şi de bine, dar mai ales de rău, va ştii că nu eşti o persoană prefăcută.

Peşti

Arată-i că ai încredere în el încă de la prima întâlnire şi spune-i lucruri pe care el le considera tabu până să te întâlnească. Va simţi că este special faţă de alţii şi că nu oricui alegi să îi împărtăşeşti intimităţile tale.

Citeste aici continuarea


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate