Horoscop: Venus se află în Scorpion până pe 7 octombrie 2021. Cum va influența zodiile acest eveniment astrologic

Venus se află în Scorpion până pe 7 octombrie 2021, iar acest eveniment astrologic va afecta zodiile.

Autor: Ioana Stan

In articol:

Cum vor fi afectate zodiile de tranzitul lui Venus în Scorpion. Evenimentul astrologic are loc până pe 7 octombrie 2021.

Cum te influențează tranzitul lui Venus în Scorpion din 2021, în funcție de zodia pe care o ai

Venus, cunoscută și sub numele de planeta iubirii și adorației, va tranzita zodia Scorpion până pe 7 octombrie 2021. Iubirea va întâlni intensitatea și pasiunea în timpul acestui tranzit. Tranzitul va avea loc pe 2 octombrie 2021 la ora 9.35 până când Venus se va muta pe următorul semn care este în Săgetător pe 30 octombrie la 15.56 pm.

Citeste si: Echinocțiu de toamnă 2021. Când are loc și ce reprezintă fenomenul astronomic

Venus este planeta timpului liber, a plăcerii și a rafinamentului, cu adevărat feminină în natură. Planeta frumuseții, fertilității și prosperității are o importanță vitală în astrologie.

Căldura iubirii și confortul sentimentelor profunde sunt generate de Venus. Venus aduce relații sănătoase bune în viața unui nativ. Această planetă se află la cel mai bun nivel în semnul emoțional al lui Jupiter, adică Pești și într-o poziție mai slabă în semnul critic al lui Mercur, adică Fecioara. Să aflăm impactul acestui tranzit asupra diferitelor semne zodiacale.

Citeste si: Horoscopul zilei, 14 septembrie 2021. Nativii din zodia Pești iau o decizie importantă

BERBEC- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Pentru semnul Berbec, Venus guvernează a doua casă de avere acumulată, economii și familie și a șaptea casă de căsătorie, asociere și parteneriate, Venus va tranzita în casa a opta în timpul acestui tranzit. Nativii căsătoriți se pot confrunta cu unele probleme cu partenerul sau pot fi preocupați de starea de sănătate a partenerului lor. Cei care se ocupă de parteneriat sunt sfătuiți să fie atenți, deoarece unii dușmani secreți ar putea să vă atace în această perioadă. Vă sfătuim să fiți clar în comunicarea cu partenerii, precum și cu clienții potențiali, deoarece orice plan ascuns poate avea un impact negativ asupra tranzacțiilor.

Citeste si: Horoscopul săptămânii 13- 19 septembrie 2021! Ana Maria Ticea, astrologul WOWBIZ.ro, despre ce ne rezervă astrele


TAUR- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Taur[Sursa foto: PixaBay]

Pentru Taur, Venus este stăpânul semnului său în creștere, care reprezintă sinele unui nativ și a șasea casă de concurență, boli și datorii. Acesta va tranzita în casa a șaptea de căsătorie, parteneriate și asociații. Nativii căsătoriți vor fi binecuvântați cu fericire conjugală în această perioadă. Dragostea și căldura din relația voastră se vor spori și puteți ieși la întâlniri la cină cu partenerul. Cei singuri care caută potrivirea lor perfectă au posibilități ridicate în această perioadă. Veți fi copleșiți de fericire, dragoste, grijă și îngrijorare în această perioadă de tranzit.

GEMENI- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: O mamă din Iași și-a băgat fetița în mașina de spălat a filmat-o cum se "învârte"- bzi.ro

Pentru nativii Gemeni, Venus deține domnia celei de-a cincea case de copii, romantismul și dragostea. Venus va trece de la a șasea casă de inamici, probleme de sănătate și concurență. Studenții care se pregătesc pentru examenele competitive vor avea succes, cu toate acestea, va trebui să depuneți eforturi suplimentare pentru a obține rezultate bune. Veți obține oportunități bune la locul de muncă, ceea ce poate aduce în cele din urmă creșteri salariale și promovări. Cei care sunt îndrăgostiți s-ar putea să treacă prin dificultăți, veți avea lupte și diferențe de opinii cu cel drag. Nativii căsătoriți se pot confrunta și cu unele neînțelegeri în relație.

Citeste si: Calendar Creștin Ortodox marți, 14 septembrie 2021. Este sărbătoare cu cruce roșie astăzi. Creștinii sărbătoresc Înălțarea Sfintei Cruci

RAC- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Rac[Sursa foto: PixaBay]

Pentru nativii din Rac, Venus prezidează a patra lor casă de confort, proprietate și a unsprezecea casă de venituri și câștiguri. Venus va tranzita în casa a cincea de descendenți, relații și studii suplimentare în această perioadă de tranzit. Această perioadă va fi favorabilă din punct de vedere financiar. Nativii care intenționează să-și transforme pasiunile în profesie ar trebui să le folosească de această dată, deoarece veți obține succes în eforturile dvs.

LEU- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Leu[Sursa foto: PixaBay]

Pentru nativii din zodia Leului, Venus stăpânește a treia casă de eforturi și călătorii scurte, de asemenea a zecea casă de autoritate și statut. Va tranzita în a patra casă a casei și a familiei. Veți avea o ambianță veselă acasă. Vei avea tendința de a face lucruri pentru membrii familiei și ei te vor sprijini în toate deciziile tale. Cei care lucrează de acasă vor avea, de asemenea, o perioadă favorabilă în carieră. Nativii angajați pot obține cel mai așteptat transfer în această perioadă. Cei care intenționează să investească în proprietăți își pot face investițiile, deoarece timpul este puternic.

Citeste si: Prețurile crescute la energie, consecințe grave pentru spitale. Institutul "Marius Nasta" ar putea intra în incapacitate de plată: "Am făcut o adresă către Ministerul Sănătăţii"

FECIOARĂ- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Fecioară[Sursa foto: PixaBay]

Pentru nativii Fecioarei, Venus este stăpânul celei de-a doua case de comunicare, a posesiunilor materiale și a celei de-a noua case a religiei și a averii. Veți primi recunoaștere în societate și vă veți face mulți prieteni. Norocul va străluci asupra ta și vei obține succes în toate eforturile tale. Studenții care urmează studii superioare vor avea o perioadă favorabilă. Înclinarea ta va rămâne puternică și vei putea memora totul rapid.

BALANȚĂ- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Balanță[Sursa foto: PixaBay]

Balanța este guvernată de semnul Venus și deține, de asemenea, stăpânirea a celei de-a opta case de mistere și moștenire. Acesta va fi plasat în casa a doua în această perioadă de tranzit. Veți avea abundență financiară în acest timp. Veți câștiga din diferite surse. Există posibilități strălucitoare de câștig brusc sau câștig prin anumite mijloace nedrepte. Cu toate acestea, vi se recomandă să fiți corecți în toate relațiile dvs. Cei care stau departe de familie au șanse mari de a vă vizita locurile natale și de a petrece timp bucuros alături de rude. Femeile se pot confrunta și cu unele probleme legate de sănătate.

Citeste si: Înălțarea Sfintei Cruci 14 septembrie 2021. Cea mai puternică rugăciune VIDEO și TEXT

SCORPION- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Pentru nativii Scorpionului, Venus stăpânește casa a XII-a a cheltuielilor, pierderilor și casa a șaptea a parteneriatului și a asociațiilor. Veți fi atrăgător și popular în rândul sexului opus în această perioadă de tranzit. Veți fi optimist, vesel și vă veți bucura să petreceți timpul în grădină sau în locuri artistice. Vei fi un adevărat admirator al frumuseții și plăcerii în această perioadă de tranzit. Nativii căsătoriți vor avea căldură și dragoste în relația lor și vei face amintiri frumoase cu partenerul petrecând timp cu el și continuând planuri frecvente de călătorie. Timpul este, de asemenea, puternic pentru cei care își caută jumătatea mai bună, deoarece este posibil să întâlnești persoana viselor tale.

SĂGETĂTOR- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Săgetător[Sursa foto: PixaBay]

Pentru nativii Săgetător, Venus deține cea de-a șasea casă de sănătate, servicii și sănătate, de asemenea, guvernează a unsprezecea casă a câștigurilor și a succesului. În acest timp, planeta Venus va fi în casa a XII-a de călătorii și cheltuieli. Această poziție planetară va aduce rezultate mixte. Pentru nativii căsătoriți, poate exista tensiune în viața ta de cuplu, pentru care trebuie să te descurci cu fiecare situație foarte calm.

CAPRICORN- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Pentru Capricorni, Venus este o planetă benefică și prezidează divertisment, romantism și recreere în casa a cincea. Veți obține câștiguri monetare prin eforturile dvs. la locul de muncă sau afacere. În același timp, veți cheltui și pentru dorințe mărețe. Șefii vă vor recunoaște eforturile și puteți obține o creștere a salariului. Reputația ta în cercul tău social și în societate va crește. Cei care sunt în relații romantice vor avea un timp de bun augur, dragostea va crește și veți petrece un timp bun cu partenerul dvs. Vă veți face mulți prieteni noi în această perioadă.

Citeste si: Campioana US OPEN 2021, Emma Răducanu, vorbește la superlativ despre Simona Halep

VĂRSĂTOR- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Vărsător[Sursa foto: PixaBay]

Pentru nativii Vărsător, planeta Venus deține stăpânirea celei de-a patra case care susține confortul, luxul și familia. Mai mult, deține domnia celei de-a noua case a norocului, a averii și a culturii. Va fi tranzit în a zecea casă a profesiei și a karmei. Această casă este condusă de Marte, ceea ce înseamnă că în acest timp vei fi dinamic în eforturile tale și vei găsi succes în cariera ta. Este un moment bun pentru a investi în proprietăți. Studenții se vor descurca bine la studii, concentrarea și puterea de memorare vor fi bune și vă veți descurca la toate cursurile.

PEȘTI- cum vor fi influențați nativii de tranzitul lui Venus în Scorpion

Pești[Sursa foto: PixaBay]

Pentru Pești, în acest moment, planeta Venus deține stăpânirea celei de-a treia case de familie și eforturi. Deține, de asemenea, a opta casă a misterelor, iar incertitudinile vor fi în casa a noua a norocului și a religiei în această perioadă de tranzit. Atitudinea ta generală față de viață va fi una fericită. Te vei bucura de fiecare moment mic din viața ta. La locul de muncă, veți lucra foarte inteligent, ceea ce vă va ajuta să obțineți succes. Trebuie să fii atent la relația de dragoste, întrucât o mică dezbatere cu partenerul tău poate fi dăunătoare relației tale. Întrucât Venus va aspira la cea de-a treia casă în acest moment, veți avea abilități excelente de comunicare și veți avea succes la locul de muncă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bilanț Covid-19, 14 septembrie! Peste 3.000 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Prognoza METEO ANM astăzi, 14 septembrie 2021. Este cod galben de ploi. Cum va fi vremea în București și în celelalte regiuni în următoarele zile

Calendar Creștin Ortodox marți, 14 septembrie 2021. Este sărbătoare cu cruce roșie astăzi. Creștinii sărbătoresc Înălțarea Sfintei Cruci

Horoscop Zilnic Marți 21 Septembrie 2021: întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit, pentru cel financiar

Va fi obligatoriu peste tot! E COD ROȘU. DSP a anunțat acum

Irina Tănase, umilința supermă pentru Liviu Dragnea. Cu cine a prins-o fostul lider PSD

EXPLOZIV. Se pregătesc cătușele pentru Florin Cîțu? Vaccinurile, în vizorul DNA

Ultima lovitură dată de Gică Popescu în sportul românesc: ,,Am investit împreună cu mai mulţi parteneri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies