Horoscop WEEKEND 10-12 decembrie 2021. Nativii din zodia Leu își găsesc un partener de viață. Săgetătorii primesc o veste bună

Ce anunță astrele pentru weekendul 10-12 decembrie 2021?

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Conform previziunilor astrale, nativii din zodia Leu își găsesc un partener de sărbători, iar Săgetătorii se bucură de o veste bună.

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Berbec

Nativii din zodia Berbec au parte de un weekend liniștit, alături de familie și prieteni. Pe plan financiar se vor confrunta cu mici schimbări, iar un parteneriat încheiat recent le poate aduce primele câștiguri.

Citeste si: Horoscop bani și carieră în 2022. Nativii din zodia Gemeni sunt favorizați de astre. Săgetătorii iau decizii fatale pentru cariera lor

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Taur

În acest weekend, nativii din zodia Taur se ocupă de probleme neterminate în cursul săptămânii. Timpul va trece foarte repede și se vor bucura de compania unui prieten apropiat.

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Gemeni

Nativii din zodia Gemeni se bucură de mici câștiguri pe plan financiar. Vor cheltui mici sume de bani pe cumpărturi pentru casă și este posibil să facă câteva modificări în locuință.

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Rac

Cei născuți în zodia Rac comunică foarte mult în acest final de săptămână. Experimentează lucruri noi alături de prieteni, iar pe plan sentimental sunt șanse mari să treacă la următorul nivel.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Leu

Horoscop WEEKEND 10-12 decembrie 2021

Zodia Leu

[Sursa foto: PixaBay]

Nativii din zodia Leu au parte de un weekend excelent pe plan sentimental. Traversează o perioadă romantică, iar cei singuri au șanse mari să-și găsească un partener până la finalul anului.

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor petrece acest weekend acasă, alături de partenerul de viață. Nu vor face nimic special, ci se vor bucura de câteva zile de liniște.

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Balanță

În acest weekend, nativii din zodia Balanță fac un mic rezumat al săptămânii, pentru a vedea unde au greșit. Pe plan financiar se anunță o perioadă cu mici pierderi, pe care vor știi cum să le gestioneze.

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Scorpion

Nativii din zodia Scorpion încep weekend-ul cu multă energie, și este posibil să accepte propunerea unui prieten de a pleca într-o vacanță de două zile. Duminică seara primesc o veste neplăcută din partea unei persoane din trecut.

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Săgetător

Horoscop WEEKEND 10-12 decembrie 2021

Zodia Săgetător

[Sursa foto: PixaBay]

Cei născuți în zodia Săgetător pun accent pe relațiile de prietenie și vor încerca să petreacă mai mult timp cu aceștia, mai ales că i-au neglijat în ultima perioadă. Pe plan financiar au parte de o veste bună.

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Capricorn 

Nativii din zodia Capricorn sunt plini de energie și arată un interes deosebit pentru activitățiile distractive. Simt nevoie de socializare și petrec mult timp alături de prieteni, dar și de persoane noi.

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Vărsător 

Cei născuți în zodia Vărsător sunt impusivi în acest weekend și este posibil să se lanseze în riscuri ce le aduc neplăceri. Stau bine pe plan financiar și iau decizia de a face câteva modificări prin casă.

Citeste si: Care sunt cele mai ghinioniste zodii în 2022. Acești nativi trăiesc pe propria piele trădarea, dar și efectele unor decizii greșite

Horoscop 10-12 decembrie 2021. Pești

Nativii din zodia Pești au parte de un weekend puțin agitat, din punct de vedere personal. Vor face câteva drumuri pentru a rezolva o problemă, iar pe plan financiar caută soluții pentru a-și îmbunătăți bugetul. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies