Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Vezi ce îţi rezervă astrele în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Citește horoscopul de WEEKEND 27-29 August 2021 și află ce îți prezic astrele pentru zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.    

Soarele în Fecioară ne determină să acționăm responsabil, calculat, cumpătat, dar mai ales, ne împinge spre perfecționism și lucru bine făcut.

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Berbec

Îți faci planuri de weekend cu persoana iubită, însă ceea ce nu știi este că aceasta deja are un plan, iar asta îți va produce furie. Încearcă să nu te impacientezi, planurile partenerului de cuplu, erau, de fapt, o surpriză pentru tine.

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Taur

Îți dai silința și dai tot ce ai mai bun la locul de muncă, iar acasă cu familia te comporți exemplar. Cei dragi se vor întreba dacă ești chiar tu acea persoană amabilă sau te-au înlocuit extratereștrii cu o versiune a ta, mult mai blândă.

Citeste si: Ce semnificație are fiecare an de căsnicie. Idei de cadouri pentru persoana iubită

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021
Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Gemeni

Te bucuri de finalul de săptămână pe plajă, alături de întreaga ta familie. Ți-a fost dor să îi revezi, iar acum priofiți din plin de timpul petrecut în compania lor. Nu este exclus ca cei dragi să îți pregătească o surpriză de vis.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Rac

Apar tensiuni între tine și partenerul de cuplu, însă acum știi cum să le gestionezi. Te simți mai matur, echilibrat și capabil să nu iei decizii la cald.

Ești mândru de tine și de cum ai evoluat.

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Leu

Finalul de săptămână te prinde cu un buget limitat, însă apare o cineva care își propune să lucrezi câteva ore pentru un tips considerabil. Astfel, planetele s-au aliniat, iar problema ta cu banii s-a rezolvat rapid.

Citeste si: Ce sunt mantrele și cum îți pot schimba felul în care gândești și transmiți mesaje către Univers

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021
Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Fecioară

Îți petreci weekend-ul în pași de dans, iar asta fiindcă este ziua ta și dai o petrecere pe care o vor ține minte toți prietenii tăi. Un invitat îndrăzneț îți va face ochi dulci, iar partenerul tău de cuplu va reacționa imediat.

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Balanță

În acest weekend te vei dedica treburilor casnice, însă vei avea un ajutor de nădejde în partenerul de cuplu. Lucrurile par mai simple în doi, iar asta te determină să îți faci curaj și să îți ceri jumătatea în căsătorie.

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Scorpion

O problemă de sănătate tinde să nu îți dea pace, iar durerile provocate de aceasta nu pot suporta amânare. Un prieten apropiat se oferă să te ducă la un medic pe care îl cunoaște și care este dispus să te consulte în weekend.

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Săgetător

Pentru tine, cuvântul weekend este egal cu relaxarea. Profiți de ultimele zile de vară și te bălăcești în piscină, cât e ziua de lungă. Un prieten venit din afara țării te va acompania în aceste zile.

Feng Shui 2021. Sfaturi și tehnici renumite Feng Shui

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021
Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Capricorn

Te bucuri de ultimele zile din concediu și te pregătești psihic pentru zilele de muncă. Un apropiat al familiei te invită la un grătar, iar răspunsul tău va veni rapid, dorind să profiți din plin de acest weekend.

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Vărsător

Weekend-ul tău va fi unul boem, liniștit, într-un hamac, cu o carte bună și un ceai pe măsură. Îți dorești ca nimeni să nu îți strice magia momentului, așa că îți închizi telefonul și fugi de tot ceea ce înseamnă tehnologie.

Horoscop WEEKEND 27-29 August 2021. Pești

Unul dintre copii va veni acasă alături de persoana iubită. De aceea încearcă să fii diplomat nu îi arăta respectivei persoane că nu îți e în grații. Până la urmă, ar trebui să respecți alegerea copilului tău.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies