Stiri

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru LUNI 10 DECEMBRIE 2018

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de LUNI 10 DECEMBRIE 2018.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

 
Este timpul sa te concentrezi mai mult pe locul de munca. Poate ca este nevoie de mai multa organizare pentru a-ti imbunatati productivitatea. In dragoste, este nevoie sa spui ce te doare. Partenerul trebuie sa stii ce se petrece cu tine. Daca esti singur, cineva iti poate face cunostinta cu o persoana interesanta. Ce va urma depinde doar de tine.
 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

 
Indrazneste sa gandesti in afara normelor. Sunt favorizate ideile originale care ii pot impresiona pe ceilalti. Analizeaza putin mediul inconjurator si vezi care iti sunt prietenii adevarati. In relatie trebuie sa te ocupi mai mult de partener, pana nu e prea tarziu. Exprima-ti sentimentele, vorbeste dragastos. Daca esti singur, este nevoie sa ai mai multa grija de tine pentru a fi mai atragator.
 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

 
Ai tot taraganat niste decizii, iar acum trebuie neaparat sa te ocupi de ele. Nu mai amana. Poti resimti mai multa presiune de la cei din jur. In dragoste, se anunta un eveniment important. Insa, daca pana acum lucrurile nu au fost prea roz, distanta se poate largi. Daca esti singur, asteapta-te la o surpriza placuta.
 
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Galerie foto  Urmatorul articol