Stiri

Horoscop zilnic MIERCURI 15 AUGUST 2018. Fii cu cei dragi astazi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 15 AUGUST 2018 pentru fiecare zodie. Astazi, Luna este tot in Balanta si creaza asupra oamenilor o perioada de constientizare si o preocupare de a avea echilibru si armonie in viata, intre sine si restul oamenilor din jur. Devenim mai constienti despre nevoile si dorintele altor oameni. Universul ne trimite prin astre acest mesaj : nu esti singur pe lume, uita-te la cei din jur, cu ce ii poti ajuta?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Horoscop zilnic MIERCURI 15 AUGUST 2018. Fii cu cei dragi astazi!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Universul te ghideaza sa faci anumite schimbari indicate intr-un anumit domeniu. Poti primi idei din exterior care sa iti trezeasca creativitatea. Si interesele tale artistice si intelectuale pot cunoaste noi dimensiuni si te pot deschide la noi oportunitati. Te-ai putea juca cu ideea unei calatorii, poate cu scopul de a invata ceva nou.
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Poate veni pe calea ta o suma de bani diferita fata de ce castigi de obicei. Poate fi sub forma de bonus sau cadou de la cineva. Ai putea sa o pui la produs ceva frumos pentru casa ta, poate reparatii, remodelari sau redecorari. Chiar daca la inceput ti se pare un proiect obositor, ai sa vezi ca in afara de bani, ai si energie si entuziasm.
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Pot avea loc unele schimbari vaste in comunitatea ta. In marea lor majoritate sunt pozitive. Vestile se imprastie repede si ai putea auzi o informatie importanta din mai multe surse, ziare, net, conversatii pe strada. Nivelul de entuziasm este destul de ridicat si ai putea fi si tu prins in el. Fii pregatit pentru niste surprize.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune