Stiri

Horoscop zilnic MIERCURI 15 AUGUST 2018. Fii cu cei dragi astazi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 15 AUGUST 2018 pentru fiecare zodie. Astazi, Luna este tot in Balanta si creaza asupra oamenilor o perioada de constientizare si o preocupare de a avea echilibru si armonie in viata, intre sine si restul oamenilor din jur. Devenim mai constienti despre nevoile si dorintele altor oameni. Universul ne trimite prin astre acest mesaj : nu esti singur pe lume, uita-te la cei din jur, cu ce ii poti ajuta?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Horoscop zilnic MIERCURI 15 AUGUST 2018. Fii cu cei dragi astazi!
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Universul te ghideaza sa faci anumite schimbari indicate intr-un anumit domeniu. Poti primi idei din exterior care sa iti trezeasca creativitatea. Si interesele tale artistice si intelectuale pot cunoaste noi dimensiuni si te pot deschide la noi oportunitati. Te-ai putea juca cu ideea unei calatorii, poate cu scopul de a invata ceva nou.
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Poate veni pe calea ta o suma de bani diferita fata de ce castigi de obicei. Poate fi sub forma de bonus sau cadou de la cineva. Ai putea sa o pui la produs ceva frumos pentru casa ta, poate reparatii, remodelari sau redecorari. Chiar daca la inceput ti se pare un proiect obositor, ai sa vezi ca in afara de bani, ai si energie si entuziasm.
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Pot avea loc unele schimbari vaste in comunitatea ta. In marea lor majoritate sunt pozitive. Vestile se imprastie repede si ai putea auzi o informatie importanta din mai multe surse, ziare, net, conversatii pe strada. Nivelul de entuziasm este destul de ridicat si ai putea fi si tu prins in el. Fii pregatit pentru niste surprize.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”icon photo

Vedete

Din ce vrea Oana Lis sa faca din nou bani? “Abia astept sa o vand”

Se stie ca venitul Oanei si al lui Viorel Lis este format, in cea mai mare parte, din pensia fostului primar general al Capitalei.

Titlu secțiune