Horoscop zilnic VINERI 10 AUGUST 2018. O zi pana la ultima eclipsa a verii! Atentie la relatiile de iubire azi!

Horoscop zilnic.Iata horoscopul zilei de VINERI 10 AUGUST 2018 pentru fiecare zodie. Maine are loc ultima eclipsa a sezonului, eclipsa partiala de Soare in Leu si totodata Luna noua in Leu, pe fondul a 7 astre retrograde in acest moment. Intregul Univers pregateste atmosfera sa fim ajutati sa mergem mai departe diferit, alti oameni, alte relatii daca este cazul, alte conjuncturi daca cele prezente nu sunt ceea ce iti aduce bucurie.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere
Astazi Venus care e in Balanta de la inceputul saptamanii este in cuadratura cu Saturn si iubirea nu mai pare sa te entuziasmeze acum. Pare plicticoasa, rutinata sau te deprima ceva in iubirea ta. Nu conteaza, este ceva extrem de trecator.  
Nu ramane in negativitate.
Iata horoscopul zilei de VINERI 10 AUGUST 2018 din punct de vedere al influentelor astrale: 
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Un grup din care faci parte poate fi destramat temporar din cauza unor certuri dintre membrii sai. Este bine sa stai departe de asemenea conflicte. Un prieten poate avea probleme si vine la tine pentru sfat si ajutor. Sa nu fii frustrat din pricina slabiciunii sale. Chiar daca ziua iti pare frustranta, cel mai util iti e sa te concentrezi pe proiectele tale. Maine va fi totul mult mai bine. 
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Unele schimbari de acasa pot cauza o stare temporara de frustrare si tensiuni intre membrii familiei. Poate ca te muti sau renovezi sau incerci o curatenie mai detaliata si toata lumea incurca pe toata lumea. Incearca sa iti faci treaba cat mai repede posibil. Dupa aceea, starea de spirit se potoleste si totul va fi bine.  
Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
O comunicare defectuoasa cu cineva de departe poate duce la zburlirea egourilor, emotii crescute sau apeluri telefonice furioase. Este bine sa nu te lasi implicat in certuri. Incearca sa clarifici totul. Anumite schimbari in cartier pot cauza probleme de trafic, deci pregateste-te pentru strazi blocate si aglomeratie. Mergi pe jos, iti curata mintea si ajungi si mai repede unde ai treaba.
 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate