Stiri

Horoscop zilnic VINERI 21 SEPTEMBRIE 2018. Vezi cu ce ne ajuta Soarele si Mercur!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de VINERI 21 SEPTEMBRIE 2018, prima zi din cele trei ce marcheaza weekendul dar care aduce in ecuatia astrala noi schimbari, noi energii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Horoscop zilnic VINERI 21 SEPTEMBRIE 2018. Vezi cu ce ne ajuta Soarele si Mercur!icon photo

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca iti simplifici agenda si programul zilei, iti va fi mult mai usor. Din pricina unor elemente instabile accentuate astral, ti-ar fi de ajutor sa lasi ceva in care esti prea implicat pentru o alta zi. Redu lucrurile la strictul necesar ca sa lasi loc si creativitatii sa se manifeste. Renunta sa tot incerci sa faci lucrurile perfect. In schimb, mentine totul simplu si clar.

 

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Cu Soarele si Mercur mergand in tandem, gandurile tale se pot focusa pe un eveniment ce poate fi o dezamagire pentru tine. Si te poti mira daca este ceva ce mai poti sa faci. Da, este, dar ar putea implica viitoare conversatii si o disponibilitate sa accepti ca planurile si nevoile altora sunt diferite de ale tale.

 

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Luna este in Varsator azi, deci te poate lasa nelinistit si neodihnit. Poti simti o mai mare nevoie sa te conectezi cu oameni ce sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine. Acestia sunt prieteni cu care simti o anumita comuniune si ii poti gasi si online dar si direct. Nu forta totusi, pentru a nu disipa energia buna dintre voi. Atunci cand momentul este potrivit, te vei reuni cu cine trebuie sa te reunesti.

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

 

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune