Stiri

Horoscop zilnic vineri 22 martie 2019. Soarele si Chiron se intalnesc in Berbec. Ce adevaruri ies la iveala

Horoscop zilnic. Soarele in Berbec il intalneste pe Chiron, aflat si el in Berbec, iar ziua de azi este una destinata adevarului. Trebuie sa te faci auzit? Trebuie sa-ti castigi independenta? Accepta faptul ca nu mai este nevoie sa te prefaci. A venit momentul sa fii tu insuti.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Cum Marte intra in armonie cu Nodurile Lunare, esti inspirat sa iei deciziile corecte. Paseste in necunoscut. Fa ce-ti doreste inima. Soare si Chiron vor sa fii autentic, iar Marte in Taur si Nodurile Lunare din Capricorn si Rac iti dau puterea sa schimbi lucrurile.

Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In sfarsit, viata ta a intrat pe un fagas normal. Ai reusit sa elimini factorii perturbatori si alte obstacole. Cum te simti in pielea ta, acum ca ti-ai facut curajul sa iesi din carapace? Cum ti se pare colaborarea cu oamenii din jurul tau? Evita certurile si neintelegerile si urmeaza-ti propria cale. 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Lucrezi la mai multe proiecte inovatoare si ai nevoie de decizii radicale. Nu grabi lucrurile, ia fiecare situatie pas cu pas. Contextul astral favorizeaza gandirea clara, deci acorda o atentie sporita fiecarui element. O discutie sincera si deschisa cu toti cei implicati in aceste proiecte poate aduce solutii inedite.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Esti gata sa pui in ordine toate faptele si pozitia in ceea ce priveste anumite persoane din viata ta. Cine te apreciaza cu adevarat si te spriijna cu devotament si cine doar se preface si iti creeaza neplaceri? Tine ochii larg deschisi si vei afla cine iti submineaza activitatea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.