WOW

Horoscopul celor buni la pat. Iata care sunt cei mai buni amanti, in functie de zodie

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Trasaturile de caracter, dar si abilitatile de cuceritor, pot fi influentate, deopotriva, si de semnul astral. Iata care sunt cei mai pasionali amanti, in functie de semnul astral care-i defineste.

Berbec

Berbecii sunt gladiatorii sexului. Ei doresc din tot sufletul sa isi epuizeze partenera si dau dovada de pasiune si de energie inepuizabile.

Compatibilitati: Berbec, Sagetatorul, Varsator

Taur

Taurii exceleaza la senzualitate insa nu sunt barbati neaparat sexuali. Sunt timizi si retrasi in viata de zi cu zi insa odata dezlantuiti isi arata adevarata putere. Pun mai mult pret pe calitatea relatiei cu partenera si nu pe performantele sexuale.

Compatibilitati: Fecioara, Capricorn, Rac.

Gemeni

Gemenii sunt considerati intelectualii sexului. Din cauza ca sunt duplicitari, isi dau arama pe fata atunci cand vine vorba de sex, fiind una dintre activitatile pentru care traiesc efectiv. Mai intai isi vor provoca partenera la discutii adanci ca apoi sa devina niste amanti greu de uitat. Nu ezitati sa acceptati propuneri sexuale de la Gemeni! Nu veti regreta!

Compatibilitati: Berbec, Leu, Balanta, Varsator

Rac (22.06 – 22.07)

Racii sunt si eu foarte senzuali si le place sexul. Insa il practica bine doar daca au o relatie stabila. Nu prea le plac relatiile pasagere. Deci nu prea sunt buni de amanti, ci mai degraba de soti.

Compatibilitati: Taur, Rac, Fecioară.

Leu

Leii doresc relatii sexuale de lux. Asta inseamna ca vor sa stie mai intai tot despre partenera, ca apoi sa o cucereasca si sa ii ofere sexualitatea sa. Nu se vor avanta in relatii pasagere si sunt, la fel ca si racii, buni de soti, nu de amanti.

Compatibilitati: Berbec, Gemeni, Balanta.

Fecioara

Barbatii nascuti in fecioara fac concurenta celor nascuti in Gemeni. Se bucura de acelas apetit sexual, insa, din pacate, le lipseste sclipirea intelectuala. Sunt buni de amanti, dar nu impartiti secrete cu ei din cauza ca nu stiu sa le pastreze.

Compatibilitati: Taur, Rac, Capricorn.

Citeste pentru restul zodiilor pe pagina urmatoare
 

Setări confidențialitate