Stiri

Horoscopul dorintelor: ce isi doreste in secret fiecare nativ al zodiacului

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Horoscopul dorintelor: ce isi doreste in secret fiecare nativ al zodiacului

Horoscopul dorintelor ascunse: BERBEC

Nativii din Berbec iubesc banii si ar face absolut orice pentru a dobandi foloase materiale. Horoscopul dorintelor ascunse pentru Berbec se rezuma la partea financiara astfel ca Berbecii vor calca pe cadavre pentru a obtine bani


Horoscopul dorintelor ascunse: TAUR


Taurii au un orgoliu imens si vor sa domine pe toata lumea. Dorinta ascunsa a Taurilor e sa ii domine pe cei din jur si de aceea se antreneaza intens pentru a reusi.


Horoscopul dorintelor ascunse: GEMENI


Horoscopul dorintelor ascunse pentru zodia Gemeni spune ca nativii acestei zodii isi doresc sa exceleze in orice domeniu in care activeaza.

Horoscopul dorintelor ascunse:  RAC


Racii isi doresc sa experimenteze cat se poate de mult din punct de vedere sexual. Horoscopul dorintelor ascunse ale Racilor se refera la experimente de natura sexuala pe care vor sa le realizeze fara ca lumea sa stie.


Horoscopul dorintelor ascunse: LEU


Leii vor atentie cu orice pret si de aceea isi doresc din tot sufletul sa fie admirati de cei din jur.

Horoscopul dorintelor ascunse: FECIOARA


Fecioarele isi doresc o viata fara griji, de aceea lupta sa agoniseasca mult pana la 40 de ani. Horoscopul dorintelelor ascunse pentru nativii din Fecioara ii face sa isi indrepte atentia catre lucrurile materiale.


Horoscopul dorintelor ascunse: BALANTA

Balantele cauta recunoastere si acceptare din partea celor din jur. De aceea, horoscopul dorintelor ascunse pentru nativii din Balanta este focusat pe partea de cautare a recunoasterii meritelor din partea apropiatilor.


Horoscopul dorintelor ascunse: SCORPION

Scorpionii au o dorinta nestapanita pentru libertate si nu suporta sa fie trasi la raspundere. Nativii din Scorpion isi doresc sa nu se supuna regulilor, dar de multe ori nu le iese acest plan.


Horoscopul dorintelor ascunse: SAGETATOR


Cei nascuti in zodia Sagetator vor sa devina suficient de bogati astfel incat sa le faca in ciuda celor care le-au facut rau de-a lungul vietii. Horoscopul dorintelor ascunse pentru Sagetatori spune ca atunci cand acesti nativi vor ajunge foarte bogati nu se vor sfii sa isi afiseze bunastarea.


Horoscopul dorintelor ascunse: CAPRICORN


Capricornii sunt persoane solitare si isi doresc pe ascuns sa locuiasca singuri pe o insula pustie si sa aiba un dialog permanent cu propria persoana.
Horoscopul dorintelor ascunse: VARSATOR


Horoscopul dorintelor ascunse pentru Varsator are doar o parte sentimentala. Varsatorii isi doresc in secret sa isi gaseasca jumatatea si sa traiasca o viata alaturi de ea.


Horoscopul dorintelor ascunse:  PESTI


Pestii sunt sensibili la criticile celor din jur. De aceea horoscopul dorintelor ascunse ale Pestilor spune ca ei cauta sa faca fata cat mai bine oamenilor care ii critica.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune