Horoscopul dragostei: cele mai norocoase zodii in amor

Horoscopul dragostei: cele mai norocoase zodii in amor.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Daca vrei sa stii care sunt cele mai norocoase zodii atunci cand vine vorba despre viata sentimentala, horoscopul dragostei da detalii despre soarta in dragoste a nativilor din zodiac. Planetele si astrele influenteaza felul in care nativii din zodiac iubesc, insa au un impact si asupra norocului pe care acestia il au in viata amoroasa.


Cele mai norocoase zodii in amor: BALANTA

Persoanele din zodia Balanta sunt pline de noroc in dragoste din simplul motiv ca reusesc sa atraga atentia persoanelor de sex opus foarte usor. Increderea si siguranta pe care o emana, ii fac pe nativii din Balanta sa reuseasca sa aduca pe oricine la picioarele lor. Desi isi doresc relatii de lunga durata, Balantele nu au noroc intotdeauna pentru ca uneori isi aleg parteneri nepotriviti.


Cele mai norocoase zodii in amor: BERBEC

Berbecii sunt foarte ambitiosi si nu se dau inapoi de la provocari, de aceea atunci cand li "se pune pata" pe cineva nu se lasa pana cand nu cuceresc persoana respectiva. Horoscopul dragostei ii descrie pe Berbeci ca persoana energice si pline de voie buna si dornice sa se implice in relatii amoroase, fie ca sunt de lunga sau de scurta durata.

 

Cele mai norocoase zodii in amor: LEU

Leii sunt patronati de Soare si asta le da o stralucire aparte si mult sex-appeal. Horoscopul  dragostei spune ca Leilor le este aproape imposibil sa fie singuri, de aceea vor avea mai multe relatii pasagere pana vor gasi ceea ce isi doresc.

Cele mai norocoase zodii in amor: GEMENI

Gemenii sunt maestri ai vorbelor si reusesc sa comunice foarte bine cu persoanele de sex opus. Prietenii ajung sa ii invidieze pe Gemeni datorita succesului pe care il au in amor. Horoscopul dragostei spune ca Gemenii nu-s adeptii relatiilor de lunga durata si se plictisesc destul de repede.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate