Stiri

Horoscopul dragostei: zodiile care sufera din dragoste de cele mai multe ori

Horoscopul dragostei. Iata top 5 zodii care sufera cel mai tare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


Horoscopul dragostei: zodiile care sufera din dragoste de cele mai multe ori icon photo

Unele zodii sufera mai tare decat altele atunci cand iubesc, si sunt predispuse la drame sentimentale. Iti prezentam horoscopul dragostei!

Horoscopul dragostei: Berbec

Berbecii, majoritatea incapatanati, sufera adesea din dragoste. Acestia nu prea recunosc atunci cand gresesc si, in plus, nu prea vor sa accepte nici sfaturile celor din jur. Ei prefera sa faca totul dupa cum isi propun.

Horoscopul dragostei: Rac.

Nativii raci sufera si ei de multe ori din dragoste pentru ca au tentinta de a lasa mai mereu de la ei. Nu-si spun durerile, le dau dreptate partenerilor, iar acest lucru poate duce la nefericire si multa durere sufleteasca.

Horoscopul dragostei: Scorpion

Nativii acestei zodii sunt extrem de pasionali, si implicit predispusi la suferinta.  Scorpionii isi pun sufletul pe tava in relatii, se consuma mult, si au pretentia ca si partenerii lor sa procedeze la fel. Ei traiesc dezamagirile la intensitate maxima si sufera enorm. Cu toate acestea, nu-si pierd speranta. Se gandesc mereu ca urmatoarea poveste de iubire va fi asa cum isi doresc.

Horoscopul dragostei: Capricorn

Capricornii isi deschid greu sufletul si nu obisnuiesc sa le arate partenerilor cat de mult iubesc. Acestia sufera din dragoste des, insa nici atunci nu vor sa arate acest lucru. 

Horoscopul dragostei: Balanta

Balantele sunt de obicei nesigure pe ele. Acesti nativi sufera adesea pentru procesele de constiinta pe care si le fac. Balantele gasesc motive de gelozie si au momente de nesiguranta chiar si atunci cand sunt iubite de parteneri. De multe ori sufera degeaba si trec prin adevarate drame sentimentale.

Acestea sunt cele 5 zodii din horoscopul dragostei care sufera de cele mai multe ori.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune