Horoscopul dragostei: zodiile nascute sa fie amante

Horoscopul dragostei: zodiile nascute sa fie amante.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

In orice cuplu exista momente in care o treia persoana isi face aparitia si serveste drept ispita pentru unul dintre parteneri. Unele zodii de femei par ca sunt mai pricepute in a suci mintile barbatilor si reprezinta o amenintarea mare la adresa stabilitatii cuplurilor, in vreme ce alte native din zodiac nu concep sa isi "bage coada" intr-o relatie.


Zodiile nascute sa fie amante: BERBEC

Femeile din zodia Berbec sunt firi independente si au in permanenta grija de felul in care se afiseaza in public. Horoscopul dragostei spune ca nativele din Berbec atrag barbatii prin atitudinea lor increzatoare si prin stilul vestimentar usor provocator.


Zodiile nascute sa fie amante: GEMENI

Femeile din Gemeni au grija de aspectul fizic si pun mare pret pe infatisare pentru ca vor sa iasa tot timpul in evidenta. Horoscopul dragostei spune ca rar se intampla sa vezi o nativa a zodiei Gemeni nearanjata si din aceasta cauza femeile Gemeni starnesc invidia femeilor si admiratia barbatilor.

Zodiile nascute sa fie amante: LEU

Cele din zodia Leu sunt mereu in centrul atentiei pentru ca se aranjeaza pana la ultimul fir de par. Invidiata de celelalte femei si admirata de barbati, femeia Leu suceste gaturile barbatilor, chiar si a celor care au deja o femeie langa ei. Horoscopul dragostei spune ca femeile din zodia Leu cuceresc barbatii printr-o arma secreta si anume inocenta pe care o joaca atunci cand flirteaza.


Zodiile nascute sa fie amante: FECIOARA

Fecioarele vor sa fie analizate si admirate si se afiseaza exact atat cat e nevoie ca sa atraga atentia, insa fara sa depaseasca limitele bunului simt. Horoscopul dragostei spune ca femeile din zodia Fecioara nu sunt deranjate atunci cand starnesc admiratia barbatilor pentru ca sunt constiente de atuurile lor fizice.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: