Horoscopul lunii decembrie 2013: Afla ce-ti rezerva astrele

Incepe luna decembrie cu dreptul! Afla cum stai cu banii, sanatatea sau viata sociala, pentru ca nimic sa nu te ia prin surprindere.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere

Citeste horoscopul lunii decembrie si afla ce surprize iti sunt rezervate!

Berbec

Se pare ca vor avea loc unele schimbari destul de mari pe plan profesional si va fi necesar sa incerci sa le faci fata cat mai bine. Evita sa cauti raspunsuri la intrebari care nu isi au rostul sau sa te asociezi cu persoane care nu merita deloc osteneala. Cel mai bine ar fi sa iti gasesti cateva activitati care sa te ajute sa-ti mentii mintea ocupata.

Ai putea incerca sa revii si asupra unor vechi hobby-uri, cu siguranta vei reusi sa te simti foarte bine in cel mai scurt timp posibil.

Sfarsitul de an te va prinde intr-o dispozitie foarte buna si cel mai probabil inconjurata de foarte multi prieteni.

Taur

In primele zile ale acestei perioade de timp va fi necesar sa incerci sa te pui la punct cu situatia financiara. Se pare ca ultimele cheltuieli pe care le-ai avut de facut ti-au afectat destul de mult bugetul si va fi necesar sa gasesti o solutie intr-un timp foarte scurt, asta daca iti doresti sa ramai la planurile de sarbatori pe care le facusei in urma cu ceva timp.

In ceea ce priveste viata sentimentala nu vei avea motive de ingrijorare, totul va decurge foarte bine iar tu vei fi in cea mai buna dispozitie.

Familia te va sustine in absolut toate deciziile pe care vei dori sa le iei, trebuie doar sa ai grija sa nu-i neglijezi complet pe cei dragi.

Gemeni

Va fi o perioada de timp relativ buna pentru tine, desi va fi necesar sa te ocupi de unele aspecte importante legate de locul tau de munca sau de evolutia ta sociala, aceste lucruri nu te vor impiedica sa te simti bine sau sa-ti faci si alte planuri. Cei apropiati vor dori sa petreaca mai mult timp in compania ta si chiar iti vor propune o plecare in afara orasului.

Trebuie doar sa te ocupi de rezolvarea unor probleme mai vechi si de achitarea unor datorii, insa pana la mijlocul lunii vei reusi sa le rezolvi.

In ceea ce priveste situatia financiara nu vei avea motive de ingrijorare, bugetul pentru concediu nu iti va fi afectat.

Citeste horoscopul pentru celelalte zodii!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate