Stiri

Horoscopul norocului: cat de norocos esti in functie de ziua nasterii?

Horoscopul norocului: cat de norocos esti in functie de ziua nasterii?

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Studiile astrologilor au concluzionat ca exista o legatura directa intre ziua din saptamana in care esti nascut si gradul de noroc pe care o sa il ai in viata, dar si cu varsta la care o sa ai parte de cea mai multa sansa in viata.
Horoscopul norocului da detalii cu privire la perioada din viata in care fiecare nativ va atinge apogeul financiar.

Horoscopul norocului pentru cei nascuti luni

Daca te-ai nascut intr-o zi de luni si vrei sa stii cat de norocos esti in functie de ziua nasterii trebuie sa stii ca poti sta linistit din punct de vedere financiar, desi niciodata nu o sa fii multumit. Persoanele nascute intr-o zi de luni vor avea bani toata viata, insa abia spre batranete se vor declara impliniti financiar, dupa ce au agonisit toata viata.


Horoscopul norocului pentru cei nascuti marti

Pentru cei nascuti marti, banii nu reprezinta o adevarata preocupare, insa, in ciuda acestui aspect, vor avea parte de bani. Daca vrei sa stii cat de norocos esti in functie de ziua nasterii si esti nascut intr-o zi de marti trebuie sa ai grija la investitii. Desi vei avea parte de bani, nu vei sti sa ii gestionezi si nu o sa faci avere.


Horoscopul norocului pentru cei nascuti miercuri

Daca te-ai nascut intr-o zi de miercuri nu poti spune ca ai lipici la bani, insa esti mereu in cautare de solutii financiare si vei avea parte constant de bani dupa 30 de ani.


Horoscopul norocului pentru cei nascuti joi

Persoanele nascute joia nu sunt deloc chibzuite din punct de vedere financiar si toata viata nu fac altceva decat sa cheltuiasca tot ce au.


Horoscopul norocului pentru cei nascuti vineri

Daca vrei sa stii cat de norocos esti in functie de ziua nasterii si este vorba despre o zi de vineri, horoscopul norocului spune ca esti foarte norocos. Desi nu te vei declara niciodata multumit, o sa ai toata viata bani si chiar dupa moarte, averea ti se poate spori.


Horoscopul norocului pentru cei nascuti sambata

Daca esti nascut intr-o zi de sambata, esti o persoana echilibrata si vei avea bani suficienti incat sa traiesti bine.


Horoscopul norocului pentru cei nascuti duminica

Horoscopul norocului pentru persoanele nascute duminica aduce vesti bune pentru ca aceste persoane vor strange constant bani de-a lungul vietii pentru ca spre batranete sa poata cheltui.

Galerie foto